hur man designar insidan av ett barns armoire

hur man designar insidan av ett barns armoire

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-04

Designing barnmöbler finns en chans att visa upp sina individualitet och matcha stilen på barns favorit intressen. Välja en design bit, till exempel en armoire, är en bra början eftersom detta är en stor, underskrift bit i rummet och kan ange tonen för hur resten av rummet är inrett. Dessutom kan armoire lägga utflytning till traditionella redan befintliga poster. Med lite förberedelser och en kort plan för att närma sig det sätt objekt kommer att lagras och organiseras, detta är ett innovativt sätt att skräddarsy möbler.

Du behöver:
Barnens tema tidningar
. Trälim.
Tema tillbehör.
Tape mätningsmannen.
Krokar.
Förvaringslådor.
Två färger av färg.
Tavlan färg.
Chalk.


1.
Inrätta ett tema som matchar personlighet och barnets ålder ockuperar rummet. Börja med att inventera objekt som vanligen används och köpa det skulle vara lätt att integrera i mönstret tema. Använd denna kreativa inredning post som en möjlighet att skapa temat för rummet. Gemensamt tema idéer använder populära animerade figurer och tecknade filmer, utbildning och fritidsintressen såsom bilar, blommor och mode. Tema föremål finns på part butiker, varor hem butiker och återförsäljare rabatt. Välj två av tre huvudsakliga ljusa, djärva färger som ska användas för en accent färg teknik. Använd ytterligare rubriker, som förstorad poster, blommor, små bilar cut-outs och foton mode skall följas hyllor och bakre paneler.
2.
Pre-plan det övergripande utseendet för armoire. En av Hem och Trädgård Televisions bästa tips tio på dekorera barnens rum är att ge alternativ för organisationen. Använd en linjal för att mäta Dimensioner inklusive yttre paneler, lådor och hyllor och inne avdelare. Inköp krokar och Insertable förvaringslådor som är lättillgängliga för barn för funktion. Skruva fast krokar till toppen på ena sidan av insidan ovansidan av enheten och på insidan av dörren. Krokar som väljs bör vara uppmätta med tanke på tjockleken på träet så att det inte skapar ett hål på motsatta sidan av landningsplatsen. Bälten, accessoarer och hattar kan hängas inne i armoire.
3.
Använd en kombination av färg, handmålade dekorationer och en scrapbooking teknik att använda bilder från tidningar. Detta är en bra början för en stark finish visuellt. Om armoire hade sedan tidigare färg, använd en primer på hela enheten och måla med en färg som t. ex. svart, vitt eller grått. När torr, använd en svarta tavlan färg finns på stormarknader heminredning för på utsidan av varje dörr. Denna tavlan Tekniken kan användas för barnet att krafsa ner anteckningar eller krumelurer. Applicera en ljus trälim på insidan av dörrarna och tillämpa klipp ut magasinet bilder och foton som följer temat i rummet. Ytterligare hyllor anpassade anpassas så att storleken av barnets kläder kan spara på lagringsutrymme.

Tips och varningar


 • Om du använder en armoire som kräver pre- slipning och överskott förberedelser, komplett dessa åtgärder innan du påbörjar designprocessen. Andra heminredning verktyg som borrmaskiner, skruvdragare och spik för hyllor anpassningsbehoven.
 • Annan artikel

 • olika typer av laminatgolv
 • hur man får konkreta färg för att hålla sig till en jämn yta
 • hur man kan inreda ett sovrum med plattor
 • Hur man sköter om hickory trägolv
 • lätt att dekorera för målning gardiner
 • fordonsreparationslackering en möbel soffa
 • hur hörn mosaik ark
 • hur man kan planera ett rum i ett hus
 • Hur man avgör om du ska köpa golv online
 • Var hittar jag värdet av fint porslin?
 •