hur du utformar ditt eget hus planer med gå ut källaren

hur du utformar ditt eget hus planer med gå ut källaren

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-13

Ett hem med gå ut källaren har sina fördelar. Bygga trappor som leder ner i källaren och har en dörr för att ansluta din källare på utsidan kommer att lägga bekvämlighet. Du kan behöva bära matvaror eller leveranser trädgårdsarbete in och ut ur ditt hem. En uppfart område nära ytterdörren i källaren kommer att underlätta lastning och lossning av lådor, verktyg och campingutrustning

Du behöver:.
Skissblock och penna
. Rutat papper.
Hem design böcker.
Online planritningar.
Bild av egendom terräng.
Byggföretaget för rådgivning.


1.
Skapa en planritning för att rymma ett antal källare trappor och en dörr i källaren för att gå ut på gården området, Undersök dina egendom för att se om du kan placera en källare gå ut dörr på nedre sidan av en slopped varvet. Du kan gräva bort smuts att göra en exit utrymme för källaren, men det är lättare att utforma huset genom att arbeta med en naturlig mark slänt.
2.
Reda på om du vill bygga en drive-under garaget som en del av ditt hus planer. Installera en walk-out dörr bredvid garaget roll-up dörren eftersom att väggen i källaren kommer inte under jord. Designa ett ramp till sluttningen ned mot en promenad ut dörr om din fastighet är platt eller installera en serie steg som ska byggas inuti en murad-och startområdet.
3.
Använd millimeterpapper att lägga ut en planritning som kommer att placera källare trapporna nära köket eller i en hall nära till köket. Tillåt en kvadrat med rutat papper för att representera 6 inches av verkliga rymden. Basement trappor nära köket har en preferens i planerna hem golv för de senaste 50 åren. Design trappan att vara borta från sovrum så gå upp och ner kommer inte att störa någon i sovrum.
4.
Tänk igenom var att placera den yttre dörren till källaren, eftersom du måste ta hänsyn till säkerhetsfrågor. Placera dörren att komma ut i ett väl upplyst område du kan se från en första våningen fönster område, så att familjemedlemmar kan se upp för varandra när det är mörkt ute. Begränsa inbrott samt genom att placera gå ut dörren där grannar kan visa att allmänna området när du inte är hemma.
5.
Designing källaren åtgärder för att sjunka till ett område nära den gå ut källaren dörr kommer att spara steg för att föra dagligvaror till hemmet från en lägre uppfart. Du kan ta ut soporna eller transport leveranser trädgårdsarbete ner källaren steg och utanför genom walk-out dörr lätt om man inte måste resa längs med hela din källare att göra det.

Tips och Varningar


 • Bygg källaren steg minst 42 inches bred, säger experter vid National Association of Home Builders. Om du har utrymme, göra källaren steg 48 inches bred. Detta gör att du kan ta in möbler du köpt genom källardörren och upp i huset lättare.
 • Köp en ståldörr med en tung Deadbolt lås för att installera i källaren gå ut området. Installera en yttre ljus med en rörelsedetektor bredvid dörren. En ståldörr hjälper till att förhindra inbrott, men köper dörrar med endast mycket små fönsterrutor eller du kommer besegra syftet med en ståldörr.
 • Annan artikel

 • hur man målar en ren tak linje
 • steg för att göra en styrelse fönster taklist
 • gothic sovrum makeover idéer
 • hur man gör Bokstöd från klassisk skiva lp vinyl skivor
 • hur man kan förbättra varje rum i ditt hem med dekorativa switchplates
 • hur man hänga levande ljus
 • hur man bygger en gör det själv fönster spaljé
 • hur man använder corkboard för in-heminredning
 • hur man hänga smidesjärn vinställ
 • hur man använder konstglas i en skiljevägg
 •