billig källare inredningsidéer

billig källare inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-01-28

Utsmyckning din källare för att använda som ett annat område för familjen att hänga ut är ett bra sätt att lägga till extra vardagsrum till ditt hem. Du behöver inte spendera en bunt pengar att ha ett rum ser ut som det var gjort av en professionell inredare, behöver du bara att vara kreativ. Fixa din källare och njuta av omgivningarna för ett spelrum, TV-rum eller ens ett extra sovrum för din äldre tonåringar.

Faux väggbeklädnad

Paint är fortfarande en av de mest billiga inredningsidéer att använda. De flesta källare har cement eller cinderblock väggar och detta kan faux målade i bilden av sten, sten eller tegel. Enkel att använda mallar säljs dessa tekniker och de ger en mer realistisk utseende. Har hela boyta av källaren med en faux murverk omfattar att ta i design, struktur och färg.

Faux golvbeläggning

för att värma upp svalka av en fast cementgolv, måla en faux flätat matta i område du kommer huvudsakligen att vara med. Denna billiga golv färg ser bra ut när möblerna är placerade runt det. Ett annat alternativ är ett faux klinkergolv, som är en enkel teknik att göra. Dessa golv alternativ mallar och stenciler finns tillgängliga i hantverk butiker.

Matta Rester

Billiga inomhus utomhus mattor lämningar finns också en rutt kan du gå när du inreder din källare. Köp rester att samordna färger och bit ihop dem i stora rutor. Resterna är mycket billigare än att köpa alla en bit och det ger dig fördelen av att ha ett par olika färger på golvet.

Gummi Golv Kakel

Gummi kakel är en annan billig golv du kan använda för att dekorera källaren . De gummiplattor är ett bra val för en källare som är benägen att läckor. De är vattentäta och tillsätt en hel del kudde till din hårda betonggolvet.

Tillfälliga Wall

För att täcka upp fula områden, till exempel en ugn i källaren, att en temporär vägg av stora bambu rulla upp nyanser. Dessa kommer i en mängd olika färger och är billiga att köpa. Detta ger dig ett bra sätt att få väggar utan att bygga dem i er källare.

Faux spis

För att få en känsla av värme till din källare, lägg i en faux öppen spis med manteln. Få elektriska loggar för estetik och behandla det som du skulle en riktig öppen spis Mantel när det gäller att dekorera den. Det finns öppna spisar billigt när du köper dem på lager utlopp. Köp omålade trä och färg det själv för att spara ännu mer pengar.

Draperier

Även om dina fönster kan vara små och högt i grunden som de flesta källare fönster, kan du ändå placera fulla längd draperier på dem att ge en illusion av stora fönster.

Mirror Kakel

Ett annat alternativ som kan bidra till att lätta upp området är en vägg av spegel plattor. Dessa är självhäftande plattor som går upp i ett nafs och tillsammans med att lägga ljus, de ger en illusion av att källaren är dubbelt så stor.

Annan artikel

 • Hur man testar färg färger
 • hur man kan inreda med höga glasvaser
 • hur man beräknar matta installation
 • gammalt fönster hantverk idéer
 • byggplaner för en loft hem
 • överdraget alternativ
 • Feng Shui & hem färger
 • design idé för ett kök backsplash
 • hur man tvättar shag matta
 • interiör källaren cement vägg idéer
 •