nattlampa designidéer

nattlampa designidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-28

De flesta använder Night Lights i sina hem. För barn, dessa små lampor fungera som en källa till tröst, medan många vuxna använder dem för att undvika skador vid midnatt resor till badrummet eller köket. Batteridrivna Night Lights är användbara under sommaren grillar, när solen går ner kan du ställa upp i natten ljus och hålla igång festen. Av alla dessa tillfällen, gör ditt eget Night Lights är enkel, snabb och billig.

Self-Monterade Sun Jar

Dessa burkar är batteridrivna och aktiveras automatiskt när deras miljö mörknar. De är perfekta för en solrummet eller uteplats. Demontera en soldriven trädgård insats med lampa valfri färg och ta bort lätt montering. Spraya utsidan av ett glas gångjärn-lock burk med frost måla och hålla ljuset enheten på botten av burken locket med affisch please. Stäng försiktigt burken locket och vänta på kvällen, ljuset kommer att ge ett diffust sken igenom frostat glas.

Animal Night Light

sprida ljuset från en bar-lampa natt ljus genom att låta ditt barn dig att bygga en enkel skugga djur ljus. Du kan antingen skära delar av djur från en tjock bit kartong eller köp förklippta träbitar. Gorillor, flodhästar, katter, hundar, fjärilar och fler nedskärningar trä finns på båtar butiker. Har ditt barn hjälpa dig att måla bitarna och limma ihop dem med varmt lim. Varmt lim hela djuret till framsidan av nattlampan så den täcker glödlampan. Ljuset kommer att lysa från bakom djuret.

Paper Lantern Shade

Lägg till en dekorativ touch till din Night Lights med papper nyanser. Böj hängare tråd i en fyrsidig rektangulär ram som passar lätt över glödlampan på nattlampan. Täcka ramen med rispapper genom att linda den runt ramen och limma fast den ner till tråd. Du kan använda färgad rispapper och lämnar färg fast, klippa ut ganska mönster eller använda vitt rispapper och blommor färg, fåglar eller träd på den med akvarell färg före limning.

Tin lyktskenet

I natt ljus bra för en cowboy-tema barns rum eller rustik inredning i allmänhet. Du behöver en glödlampa församling som får sitta platt självständigt och en liten plåtburk. MINIATYRFORMAT kaffe burkar fungerar bra. Rengör och torka kaffe kan. Ta bort etiketten och lim. Freeze lite vatten inuti kan för att hjälpa håller formen och använda spetsig mejslar och en hammare att slå en konstruktion igenom metallen. Låt ditt barn hjälpa till, om det är för honom, genom att låta honom rita design på burken med en markör för att ge dig en mall.

Annan artikel

 • hur du vill visa små speglar
 • hur man kakel eldstad 10 enkla steg
 • hur man bygger en dagbädd med förvaring under
 • tunga vägghängaren installationen
 • burspråk behandlingsmetoder idéer
 • hur man isolera fönster på natten
 • pojkar sovrum idéer: Tonka
 • höjd på en hängande ljus i badrummet
 • hur man klä möbler med rör
 • vad man ska leta efter i Knoppar & drar
 •