hur man väljer en färg accent färg till badrummet

hur man väljer en färg accent färg till badrummet

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-17

Färgalternativ för målning ett badrum är stort och varierat, så välj en färg accent färg som är modern och uppfriskande. Vissa accent badrum färger är alltför levande eller braskande, så noggrant välja en som är användbar och mångsidig. För en dekorfärg för att komplettera överklagandet av ditt badrum design, leta efter toner som lägger till i andra färger i rummet. Ditt mål är att skapa målade väggar för ditt badrum som är intressanta, smakrika, och flexibel. Ett par praktiska tips får du på din väg till en spektakulär badrum som innehåller en harmonisk färg gom.

Du behöver:
väggdekorationer
. färg.
handdukar.
badrumstillbehör.
hårdvara.


1.
Välj Badrum färg som Accenter skåpet

Ta en närmare titt på trävirket i ditt badrum och välj en färg färg som kompletterar denna design element. Om ditt badrum fåfänga, medicinskåpet, och lådor är alla gjorda av en rik mahogny eller körsbär, då du kommer att vilja välja en färg accent färg som lyfter fram det rika toner i träet. Å andra sidan, om du har ljus ek eller upprörd trä skåp i badrummet, vill du välja en färg badrum färg som ger en naturlig harmoni till utrymmet. Några praktiska accent färg färger för badrummet att lägga till en känsla av vitalitet till rummet inkludera mjuka gröna, dämpad lila, och ljus mocka. På grund av den relativt dämpade tonen i dessa färger, de tenderar att blanda och en dekorfärg med andra nyanser badrum färg.
2.
Välj Badrum Måla som harmonierar med tillbehör

Accent färg färger för alla rum måste arbeta i harmoni med dekorativa accenter. Detta gäller särskilt i ett badrum utrymme eftersom badrummet tenderar att vara ett av de mindre rummen i huset. Om ditt badrum färg val inte harmonisera med din badhanddukar, hårdvara, duschdraperi och skåp, då du kommer att avsluta med ett rum som känns skarp och frånkopplad. Badrum accent färg bör vara en liten variation från majoriteten av de befintliga färg färger i rummet. Till exempel, om ditt badrum väggar och tillbehör är målade en varm beige färg, sedan en passande accentfärg kan mocka eller choklad. Om du skulle välja en klarröd eller en majestätisk blå, då resultatet kommer att bli en osammanhängande badrum som inte flödar eller blandning. Undantaget från denna regel är om du väljer att åka med vanligt vitt eller benvitt badrum färg, sedan ditt accentfärg kan en komplett variant av dessa nyanser.
3.
Välj Badrum Paint som visar konstnärlig kreativitet

När du väljer en färg accent färg till ditt badrum, fundera noga på om färgen känns tvättas ur, för mörka, eller helt enkelt en udda beslut. Några av de mest kraftfulla och universell färg gommar finns i grundval av geologi. Ta till exempel färger av ädla mineraler, stenar och jorden. Genom att blanda dessa kompletterande färger på ett sätt som är praktisk och mångsidig, kan du skapa en diskret dramatisk badrum som kommer att stå sig genom tiderna. Till exempel, en mjuk lila accent färg färg i kombination med naturlig körsbärsträ skåp och en marbleized bänkskivan är utsökt. Du har möjlighet konstnärlig kreativitet att kombinera med den naturliga världen på ett sätt som är harmonisk och mångsidig. Välja en färg färg till ditt badrum som kommer att accentuera det moderna och naturliga design är lika uppfriskande som det är imponerande.

Annan artikel

 • inga skruvar fönster behandlingar
 • dekorativa nyanser för fönster
 • kök målning trender
 • hur man hänga gardiner i fönstret trim
 • inredning idéer för en ö hem
 • shabby chic idéer för ett sovrum
 • hur man bestämmer kostnaden för att få laminatgolv i ditt hus
 • hur man trimmar och installera keramiska plattor på trappsteg
 • behandlingar för ett lutande tak
 • hur man gör en hemmagjord kork styrelse
 •