hur man kan investera i prisvärda uppgraderingar för badrummet

hur man kan investera i prisvärda uppgraderingar för badrummet

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-22

Praktiskt och billigt uppgraderingar i ett badrum är oftast en givande hem förbättring projektet. Eftersom det är viktigt att både husägare och husköpare plats på badrummet, kan en enkel uppgradering göra all skillnad i världen. När du uppgraderar ditt badrum, ta ett språng i tro och förvänta sig att små investeringar för att löna sig i längden.

Som ni kan se på den här sidan kan LampsPlus. com hjälpa dig med din belysning behov. Med några enkla badrum-uppgradering tips kan du skapa en mer modern badrum utrymme och erövra din budget rädsla på samma gång.

Du behöver:
armaturer
. modern maskinvara.
glödlampor.
färg.


1.
Uppgradera Badrum Hardware

Ett av de snabbaste och mest prisvärda sätt att uppgradera ditt badrum design är att införliva nya hårdvaran in i rummet. Om helt nya hårdvara är för dyr, då överväger att lägga ett nytt lager färg på din befintliga hårdvara. Sprayfärg är nu tillgänglig i färgerna som aluminium, nickel, krom, mässing och koppar, så du kan måla hårdvara för att göra det ser ut som du precis köpt den i järnhandeln. För att säkerställa en polerad look, ta bort maskinvara på skåp och lådor före målning. Dessutom, ta bort alla exponerade gångjärn och måla dem i samma färg. De flesta av dessa färger är snabbtorkande, så de bara tar ett par timmar i den varma utomhus för att ställa in. Uppgradering badrum hårdvara är ett säkert sätt att modernisera du00C3 u00A9 cor av rummet på ett snabbt och prisvärt sätt.
2.
Uppgradera Badrum Light Fixtures

Lyckligtvis uppgradering innebär inte att du måste helt ta bort det gamla och börja med något nytt. När det gäller inredning badrum ljus, kan du lägga till en ny glaskula eller en ny top, och utseendet är modernt och samtida. Till exempel kan du byta och befintliga världen på en armatur med krackelerad glaskula. Då kan du ta bort den tråkiga eller föråldrade finial och ersätta den med en modern. Ibland ändknoppar på gardinstänger är den perfekta storleken att arbeta som finial på en armatur. Återigen, en enkel lösning på en armatur att lägga ett nytt lager färg i mål. Den metalliska färger är ofta det bästa för att skapa en fixtur som är iögonfallande. Uppgradering av ett badrum genom att uppdatera överklagande av armaturer är en dramatisk hem förbättring.
3.
Uppgradera Badrum Duschdraperi

ett duschdraperi som har en lager av mögel eller tvålrester kommer omedelbart att göra ditt badrum verkar ointressant. Likaså kommer ett duschdraperi som har en ruggig design eller ett litet rutmönster likna de dekorativa tendenser på 1980-talet. För mindre än tio dollar kan du köpa en helt ny duschdraperi från Wal-Mart, Kmart, eller Target, och detta moderna uppgradering kommer att vara ett klokt och visuellt tilltalande uppgradering. Praktiskt och billigt uppgraderingar i ett badrum är en klok hem förbättring som normalt har en stor avkastning.

Tips och varningar


 • Låg lökar wattal har en mjukare och dimmer utseende vilket inte alltid är bäst för badrumsbelysning . . . rakning och smink kräver god belysning.
 • Se till att ledningarna för din belysning är fortfarande aktuell. En elektrisk brand kan vara farliga.
 • Annan artikel

 • hur man antik med te eller kaffe
 • hur man målar smutsig panel i en dubbel bredd husbil
 • franska tuck metod för trappan löpare
 • hur man ordnar fotoramar
 • dubbel spö fönster behandlingar
 • hur man köper duntäcken
 • Hur man monterar armaturer taklampa
 • DIY: japansk stil skjutbara skärmar
 • hur man skapar modern inredning för badrummet
 • hur man gör dubbla storlek ark
 •