hur man kan inreda med medelhavs stil behandlingar fönster

hur man kan inreda med medelhavs stil behandlingar fönster

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-12

Medelhavsstil fönster behandlingar sätta färg på majestätiska solnedgångar, skimret av pärlor, och den genomskinlighet av skal tillsammans i en design som är lockande och praktiska. Färgerna i Medelhavet världen är kryddig, levande och dramatisk. Moderna tendenser i gardin design uppmuntra största mängden naturligt ljus infiltration blandat med färgstarka mönster och mönster. Om du älskar färgerna och visuella intryck som skapats av en Medelhavet motiv, sedan väljer fönster behandlingar som är fet och upplysande. Några konkreta förslag hjälper dig att skapa Medelhavet fönster design som är perfekt för ett vardagsrum, sovrum eller kök
1.
skapa rörelse och flytande linjer

Medelhavet behandlingar fönster bör skapa en känsla av rörelse i ditt vardagsrum. De bör andas och flöde. För att bidra till att skapa denna känsla av rörelse, kan du börja med en randig exteriör gardin som har jämna, flytande linjer. En enkel rand lägger till lite stil och dimension till ett rum. Om du har välvda tak, kan en randig fönster behandling lägga en övergångsperiod inslag från ditt tak till golv. Ränderna i den yttre paneler bör vara tunn och inkluderar Medelhavet färger i levande röda, blå eller gröna.
2.
Välj Sheer och Opaque Tyger

vill tillåta en maximal mängden naturligt ljus för att ange ditt sovrum eller vardagsrum, välja ren eller lätt ogenomskinlig skira tyger. Dessa fungerar särskilt bra när de är rum inne i de yttre randiga rutor. På så sätt får du ändå en känsla av täckning medan den tillåter stora mängder ljus i rummet. Dessutom skira tyger fram en mjuk snäcka utseende som är både snygg och funktionell. Sheer tyg konstruktioner för fönster behandlingar ingår också moderna färger som kan införlivas i Medelhavet design vilket skapar en harmonisk blandning av färg och struktur.
3.
Avslöja i Glitzy Illumination

För att dra Medelhavet design tillsammans för ditt fönster behandlingar, ska du lämna i pärlstav gardiner som kan föras in framför din ren behandlingar. Denna tredelade konstruktion med randiga gardiner på utsidan, skir behandlingar i mitten, och pärlstav accenter överliggande blotta delar är ett utsökt Medelhavet design. De glittrande och skimrande pärlor lägga till en känsla av belysning i ditt fönster områden. Som ni vet, färgerna i Medelhavet världen är kryddig, levande, och dramatiska, så de måste införlivas i ditt fönster behandling design. Den maximala mängden naturligt ljus infiltration fungerar väl med de färgglada randiga mönster och pärlstav tillbehör. Om du älskar färgerna och sensationer utställda i medelhavsstil motiv, sedan väljer fönster behandlingar som förbättrar effekten. Medelhavet fönster designen är perfekt för de många rummen i ditt hus.

Annan artikel

 • hur man tillämpar ett jämnt lager oljebaserad färg
 • hur en rimlig hemmabio
 • Så lägger strålkastare in i ett träd gård
 • hur man målar faux skiffer betong
 • falla skörd varvet dekoration idéer
 • hur man ordnar dekorativa vägg hyllor i olika längder
 • hur man fäster fisk nät till ett badrum vägg
 • hur man installerar modulära matta
 • Graber persienner installationsinstruktioner
 • hur man gör ett tyg skugga
 •