hur man kan inreda med chica accessoarer för badrummet

hur man kan inreda med chica accessoarer för badrummet

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-18

Chic brukade vara ett ord som beskrivs designer jeans under 1970 och 1980, men nu har det blivit ett modeord för hem du00C3 u00A9 cor. Definitionen av chic är fortfarande handlar om att vara glamorös, modet och trendigt, så en chic badrum måste införliva dessa dekorativa element. Trots att det kan tyckas att chic stil är skrytsam, eventuellt även överdrivet dramatisk, är utseendet verkligen extravagant. Chic är extravagant på ett bra sätt. Med en fascination om aktuella designtrender, lysande motiv, och modern gommar färg, en chic badrum kan stå ut bland de övriga. Med några enkla idéer kan du skapa trendiga dina drömmars badrum
1.
Experimentera med Sink Tillbehör

Välja chic tillbehör som öga-stopp och på samma gång upprätthålla sin mångsidighet, du kan skapa ett badrum design som är oöverträffad. Genom att experimentera med handfat tillbehör som är snygga, moderna, metall, och funky, kan du skapa ett badrum bänkskivan som ger fokus och uppmärksamhet i rummet. För en chic och modern design, välj en tvålkopp, tvål pump, handdukshängare och tandborsthållare som en dov silverfärg. Dessa kan hittas på de flesta hem varor butiker och är ofta gjorda av borstad nickel. För att lägga en färgglad aspekt till dina tillbehör badrum handfat, välj en tvål pump som har ett glas centrum. På så sätt kan genomskinlighet gör det möjligt för färgglad tvål för att visa genom behållaren. En chic badrum är allt om modern diskbänk tillbehör.
2.
Välj Bathroom Handdukar som har överdådiga Color

uppseendeväckande färg är ganska populärt i ett chic badrum design. Detta är din chans att använda magenta, varm rosa, violett och mocha att dekorera ditt badrum. Inredning för ditt badrum område behöver inte fet, mild, neutral, eller avstängd. Det kan vara djärv! För att säkerställa livlig överklagandet som du önskar i badrummet, välj handdukar som har klara färger. För att begränsa mängden overkill och se till att ditt badrum design inte blir braskande, lägga till en mörk svart eller djupt brun handduk i mixen. De ger en harmonisk och subtil blandning av färger i spel. Chic badrum inredning är villig att experimentera med djärva färger.
3.
Våga vara fet stil med Däcka beläggningar

Chic inredning motiv är inte intetsägande eller gammalt , de är djärva och vågad. För att maximera överklagande av en chic badrum, lägga lite golv komfort med en mönstrad kasta matta. En chic kasta matta tillägger mönster och textur till badrummet. Badrum golvmattor som omger toaletten är extremt föråldrad, så välja en stor matta som är placerad centralt i rummet. Tveka inte att ta med djur utskrifter samt tyger och starka former i mattan design. Om möjligt, kan en fuskpäls matta användas för att lägga till en känsla av chic drama till badrummet. Målet med en chic badrum är att införa glamour, mode och modern inredning trender i rymden, så en chic badrum måste införliva dessa överdådiga element.

Annan artikel

 • hur du lagrar affischer
 • hur man skapar arbetsytan skrivs ut från dina egna bilder
 • vad är en sol inverter?
 • hur man kan inreda bakom en säng placeras i hörnet
 • hur man söker MLS listor
 • vilken färg vita är bäst för skåp?
 • hur man beräknar väggbeläggningsarbeten
 • hur man gör venetianska gips titta på dina väggar för mycket mindre
 • hur man gör fleece filtar & kuddar
 • hur antika trägolv
 •