hur man kan inreda ett badrum fåfänga och medicinskåpet

hur man kan inreda ett badrum fåfänga och medicinskåpet

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-20

Badrum fåfänga och skåp medicin är inte ofta de mest synliga, lockande och konstnärlig inredning i ett badrum design, men de lägger till en känsla av funktionalitet och färdigställande till rummet. Naturligtvis är den viktigaste aspekten av ett medicinskåp eller fåfänga lagring som det ger. Förvånande, kan dessa typiska badrumsinredning också dekorativa och estetiskt tilltalande. Några konkreta förslag kommer att hjälpa dig göra det mesta av det arkitektoniska element som dessa badrumstillbehör råd med.

Du behöver:
väggdekorationer
. färg.
handdukar.
badrumstillbehör.
hårdvara.


1.
badrumsinredning Display Attraktiva Hardware

Om du har någonsin velat ett snabbt och enkelt sätt att uppgradera ditt badrum design för mindre än tre dollar, måla din hårdvara. Badrumsinredning som medicin skåp, fåfänglighet och lådor är det perfekta sättet att visa upp modern maskinvara. Om du har budgeten, investera i modern borstad nickel hårdvara som omedelbart kommer att dra positiv uppmärksamhet till inredningen i ditt badrum. Attraktiva hårdvaran är som att lägga ett öga-tilltalande par örhängen till en aftonklänning. Den kompletterande metalliska hårdvara ger en känsla av glitter och förfining till ditt badrum utrymme.
2.
Badrum Vanities Ge arkitektoniskt intresse

flesta badrumsinredning har trim och utsmyckningar att lägga arkitektoniskt intresse för livsrum. Vissa fåfänglighet har böjda konstruktioner eller ristade trä som lägger till ett kreativt element till badrummet. Att ge förklaringar avseende dessa intressanta funktioner, placera fokus på utformning av skåpet. Om din medicin skåp har en hylla, sedan placera ett par samtida objekt på den för att fästa uppmärksamheten på arkitektoniska element. En borstad nickel klocka, eller ett par glasflaskor Köln kommer att lägga en gnista av kreativ design till träslöjd.
3.
Badrumsskåp kan Tillbehör Innehavare

Rikt tonas handdukar, och mönstrade kläder tvätta ordentligt kan visas på badrum bänkskivor och möbler. För att undvika en rörig badrum, välja tre eller fyra kompletterande accessoarer och distribuera dem jämnt runt rummet. Till exempel kan en samtida konst glasföremål vila på ett hörn av din bänk, och en modern borstad nickel tvålpump på den andra. På din medicin hylla, kan du visa ett litet urval av hög kvalitet handdukar hand, eller ett fint metallarbete. Badrum medicin skåp, fåfänglighet och lådor ge all den perfekta platsen för visning av några moderna tillbehör. Badrumsinredning kan bli den mest attraktiva funktioner i ditt vardagsrum. Maximera överklagandet i badrummet genom att låta praktiska moment som ska dramatiseras med kompletterande tillbehör.

Annan artikel

 • hur man använder corkboard för in-heminredning
 • uterummet golv idéer
 • hur man målar en sten källare på vintern
 • hur man använder grovt hugga ved för en interiör
 • camo sovrum idéer
 • hur du ställer in LED-belysning för hemmet
 • hur tapet över ceder panel
 • hur man sköter om en galvaniserat stål backsplash
 • hur du väljer faux panel
 • hur man förbereder färgas träpanel för målning
 •