hur man kan inreda en viktoriansk badrum

hur man kan inreda en viktoriansk badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-21

Utsmyckning ett modernt viktoriansk badrum kan vara en givande hem förbättring projektet. Den klassiska viktorianska inslag blandat med modern design ger precis rätt överklaga till badrum inredning. Omvandlingen från 1800-talet till modern tid har lett till en förfinad intresse för dekorativa inslag av tidigare generationer. I en modern viktoriansk badrum, hittar du fortfarande rika blommönster, mörkt trä skåp, och feminina kuriosa som genomsyrat badrum mer än ett sekel sedan. Dock har modern dekorativt mönster la plysch värme till den viktorianska dekorativt motiv.

Som kan ses på denna sida kan du besöka Target. com och potterybarn. com för några viktorianska badrum idéer. Om du håller i minnet att en viktoriansk badrum kräver tillbehör fuktsäker, rika nyanser färg och modern uppdaterad hårdvara, är du på väg till ett härligt rum

Du behöver:. .
Vägg konst
färg.
handdukar.
badrumstillbehör.
hårdvara.


1.
Utforska viktorianska Badrum Du00C3 u00A9 cor som tål fukt

Fukt är ett badrum värsta fiende, så inte börja din viktorianska inredning tills du har noggrant bedöms struktur i ditt badrum. Till exempel kanske du vill behålla dekorativ vägg konst bort från diskbänk och badkar och använda halvglättat vattenavvisande färg. Det finns inget värre än att skada en dyr viktorianska mästerverk med fukt. För en imponerande och vattenavvisande vädjan om din viktorianska badrum, välj vägg konst som har målats och glaserade på trä i stället för papper. Dessutom kan du välja dekorativa accenter som är gjorda av metallarbeten bland annat järn, nickel och krom. Dessa kommer att hålla upp bra i badrummet miljöer.
2.
Maximera viktorianska Appeal med Rich Color

En rik lila, rött, guld eller gröna färger skapar en lyxig viktoriansk design element. Dark ametist handdukar, ruby golvmattor, och gyllene fransar bidrar till den moderna viktorianska överklagandet. Om du hittar en handduk som har en sammetslen typ tyg, så kommer att göra en perfekt komplettering till badrummet. Om ditt badrum har ett fönster, kommer överdådigt trimmas gardiner ger en känsla av viktoriansk väckelse till utrymmet. De rika färger som kan hittas i badrumstillbehör ska skapa ett brokigt och feminin design för bostaden.
3.
Modernisera viktorianska design genom att använda moderna Hardware

modern hårdvara i mässing, borstad nickel, krom och smidesjärn kan användas för att få en nostalgisk närvaro tillbaka till din viktorianska badrum. Tveka inte att lägga ornately utformade skåp handtag, gardinstänger, och kranar till ditt badrum inredning. Samtida hårdvara som ger en illusion av ett södra herrgård kommer att vara trogna den viktorianska tema samtidigt lägga till en touch av modern stil på badrummet. För en imponerande brännpunkt, väljer en spegel för att visa ovanför ditt badrum handfat som har ett metalliskt guld förgylld kant. Ju mer ornately utformas, desto bättre. Utsmyckning ett modernt viktoriansk badrum kan vara en av de mest fördelaktiga projekt hem förbättring du kan åstadkomma. Den fantastiska resultaten kommer att hjälpa ditt badrum bli den mest attraktiva rum i huset.

tips och varningar


 • Hardware kan ge viktoriansk elegans till en helt ny nivå och det behöver inte vara dyrt. Prova ebay för några överkomliga bitar.
 • bort gammal hårdvara kan ofta lämna oönskade märken och fläckar, så du kanske behöver lite touch upp färg för området.
 • Annan artikel

 • hur man gör matsal draperier
 • Hur man använder en klädhängare som ett vardagsrum tillbehör
 • mest hållbara kök golv
 • hur man målar över yttre plätering fönster
 • hur man tar hand om repor på tenn
 • hur man hänga en klänge vinställ
 • hur man förbereder draperi foder
 • hur man hänga en träpinne stav
 • hur man gör en Zen Garden
 • hur man målar ett badrum att se ut som vatten
 •