hur man kan inreda en etnisk tema badrum

hur man kan inreda en etnisk tema badrum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-12-19

Etniska badrum design kan vara verkligt inspirerande om rätt element är införlivade med dekorativa livsrum. Etniska du00C3 u00A9 cor innebär en blandning av mönster, textur och färg på ett sätt som är både naturliga och exotiska. Betoningen på ett badrum med en etnisk du00C3 u00A9 cor faktor är bekvämlighet och informell karaktär. En global eller etniska badrum känns, luktar och ser ut som en exotisk plats i ett främmande land. Generellt innehöll medier som används i en etnisk badrum inslag som återfinns i naturen som korgvide, rotting, och sockerrör. För en äkta global badrum design, följ dessa några enkla tips för att skapa den etniska badrummet design har du alltid velat

Du behöver:.
Väggdekorationer
. färg.
handdukar.
badrumstillbehör.
hårdvara.


1.
sinnen med exotiska aromer

Som ni redan vet, kan badrum har problem med fukt, mögel och lukt. När du har rengöras grundligt ditt badrum av dessa problematiska frågor, kan du lägga till en gnista av uppfinningsrikedom för att din etniska badrum med exotiska aromer. Dessa kryddiga dofter finns i ljus, plug-ins, och luktborttagningsmedel rum. Vilket fantastiskt sätt att tilltala sinnena genom att ha en förförisk doft i badrummet område. En etnisk badrum måste skapa en varm atmosfär som ger besökaren möjlighet att sola sig i autentiska miljöer. En exotisk arom föreskrivs att kvava badrum erfarenhet.
2.
Intensifiera Etniska Badrum Design med belysning

lyktor Enkel glas, smide armaturer, rustika lampetter, och mässing ljusstakar intensifiera all belysning i en etnisk badrum. Naturligt ljus ger den mest fördelaktiga belysning inslag, men extra belysning är nödvändig för kvällen timmar. Om du kan infoga en liten armatur eller lampa gjord av genomborrade tenn, då kan du öka den globala stämningen i badrummet. En nattlampa gjord av en av dessa medier också kan intensifiera exotisk smak av badrummet.
3.
Skapa globala Style av Accessorizing

Exotiska speglas ramar , intensivt färgade glas, och varma mosaik alla skapa globala stil när du inreder ditt etniska badrum. Om du kan hitta asiatiska, indiska eller afrikanska utskrifter i din lokala butik hemma och sedan lägga dessa på toaletten du00C3 u00A9 cor. För att säkerställa att utskriften håller upp över tid, välja en vattentät ram innesluta mönsterexempel. Stora flätade korgar och tillbehör halm komplettera den etniska badrummet design och harmoniseras med de badrum skåp. Mexikanska smycken, snidade djur, färgstarka keramik och tropiska växter är perfekta tillbehör som kan användas för att dekorera badrummet. Bifalla överklagandet av ditt naturligt inspirerade badrummet för att framkalla känslor av Sydamerika eller Kina. Etniska badrum design kan ge en värld av inspiration på komfort till ditt vardagsrum. Medverkan av zesty dofter, exotiska ljusarmaturer, och global tillbehör kan skapa en autentisk välanvända badrum du00C3 u00A9 cor.

Annan artikel

 • olika typer av laminatgolv
 • hur man skär listen i 45 graders yttre hörnet
 • vad är en brandsäkra tyger?
 • hur man ansluter en takfläkt med massor av ledningar
 • hur man hänga ett collage metall bild
 • hur man använder kompakta lysrör för att ersätta halogenlampor
 • hur man kan inreda och shoppa ett badrum
 • gersågen inställningar för kapning krönlister
 • badrum kakel trender
 • hur man blir en heminredare
 •