måla idéer för en ö tema rum

måla idéer för en ö tema rum

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-11-28

En ö tema rum kan fräsa eller lugna, beroende på färg färger som du väljer. Island färger omfatta tydliga blues, frodiga gröna, varma bruna och livfulla nyanser av rosa, rött, lila och orange. Med andra ord har du en hel regnbåge av färger för dig som vill skapa din egen ö oas. Tänk stämningen du vill att ditt rum åberopa, välj en grundläggande ö palett så att de matchar humör, sedan spela med ett faux finish teknik för att föra tropiska färger i fokus.

en fridfull oas

Invoke av lugnet i en öde tropisk strand med klara, ljusa blues och lysande vit nyans med inslag av guld. Tänk hav och sand för att skapa en luftig känsla, och lägga till en touch av varm, gyllenbrun att förankra ditt färgtema. Spela med färg tekniker som kombinerar blått och vitt på väggarna. Börja med underull av vitt. När det är torrt, rulla på ett tunt täcka av blekt turkos som låter den vita lyser igenom att simulera himlen. Måla träslöjd en varm, kola brun eller en sandig grå, och köra en tunn linje av blekt guld längs toppen av socklar och skenor stol.

levande färger för kök och Familjerum

Använd livfulla färger på en tropisk ö för att gnista upp energinivån i ett lekrum, familjerum eller kök. Färger i rött, orange och gult familjer få värme och spänning till ett rum. Soldränkta gula väggar åberopa värme på en tropisk ö dag. Använd tropisk grön för accenter och en rik choklad brun att förena hela färgschemat jordnära. Dekoratörer använder ofta en accent vägg för att skapa en kontaktpunkt i sina konstruktioner. Istället för att måla en vägg i en annan färg, rulla på rutor av fuchsia, turkos och lysande orange, sedan måla en tropisk blomma fris över torgen i kontrasterande färger för ett lekfullt ö estetik.

Island Getaway with a View

Om du inte har ett fönster med utsikt över en tropisk strand, skapa en med ett trompe l'oiel väggmålning målad på en vägg. Du behöver inte vara en professionell konstnär att åberopa samma estetiska om du går med den impressionistiska måleri och några faux finish vägg målningstekniker. Måla väggen i horisontella tredjedelar med gyllenbrun på undersidan, rik blå i mitten och ljusblå nära taket. När färgen är torr, använd en flytande plast verktyg eller hav svamp och glasyrer i ljusare nyanser av samma färger för att skapa en dimmig marinmålning scen. Måla de återstående väggarna vita med bruna trim så att din ö väggmålning i centrum.

Annan artikel

 • hur man hänga en rack tak vin
 • hur man pigga upp en källare lägenhet med färg
 • hur man installerar dekorativa takplatta
 • hur man limma plastgolv
 • hur man passar en draperi stång
 • hur man sätter skruvarna i tegel
 • hur man gör Bokstöd från klassisk skiva lp vinyl skivor
 • hur man mäter golv ventiler
 • hur du väljer trä för köksluckor
 • hur man avdragare ett golv
 •