vintage hemmakontor Utsmyckning idéer

vintage hemmakontor Utsmyckning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-09-16

En av de mest försummade rum i hemmet i form av utsmyckning är hemmakontor. Många människor ser ett hemmakontor som en funktionell utrymme som inte kräver mycket tanke. Samtidigt är kontorsmöbler och apparater ofta byggd för att vara användbara och billiga snarare än estetiskt tilltalande. Men du kan vända ditt hemmakontor till ett bekvämt, inbjudande utrymme genom att låna designidéer från vintage stilar.

trä Skrivbord

Medan de flesta moderna kontoret skrivbord är tillverkade av metall av spånskivor, en traditionell trä skrivbord kan fungera som en vintage central för att även de mest moderna hemmakontor. Antik ek och furu skrivbord kan färgas till önskad kulör och är genast mer intressant och gammaldags än de flesta kontorsbord tillgängliga från möbelsnickare idag. En av nackdelarna med en äldre skrivbord är att det kommer saknar dator-vänliga funktioner som ett tangentbord bricka eller öppningar för kablar och ledningar, men några noggrant placerade hål och några flytta är allt du behöver göra för att göra en vintage skrivbord din dagliga arbetsplats.

Användning av trä

Du kan använda trä på andra håll i kontoret för att ge det en varm känsla som metall eller plast fixturer kontoret saknar. Om ditt hemmakontor har i trä accenter som formning eller fönsterkarmar, Måla inte dem även om de är i mindre behov av reparation. I stället gäller ett nytt lager lack eller fernissa för att skydda dem i deras nuvarande tillstånd och låta det naturliga träet lysa igenom. Som regel kommer att ersätta andra material med trä ger ditt hemmakontor en tidlös, vintage look.

Bakgrund

Överväg att använda tapet istället för färg på ditt kontor. Mönstrade tapeter gång var vanliga i alla rum i ett hus, men i dag är i stort sett ignorerat till förmån för latexfärg. Vertikala ränder kan göra ett rum att verka längre och utöka utrymmet. Rutig eller diamant mönster kan lägga intresse genom att anpassa en geometrisk touch Art Deco till kontoret. Om tapeten är för dyrt eller arbetsintensiva, använder en strukturerad metod målning på väggarna.

Vintage Tillbehör

Slutligen spetsa ditt hemmakontor med vintage tillbehör. Datorn och telefonen kan vara modern, men försök att hitta en rostfri borstad aluminium häftapparat istället för en modern svart en. Tack och lov så vintage-inspirerade artiklar är tillgängliga från stora kedjor kontorsmaterial. Andra vintage tillbehör kan innehålla en papperskorg järntråd kan trä pappersmagasin och en mekanisk, nyckel-sår klocka.

Annan artikel

 • instruktioner för upphängning kedja ljus
 • hur man mäter Shams för kuddar
 • hur man installerar en ljuskrona över en takfläkt webbplats
 • hur sträng tvärgående stång draperier
 • hur man målar en plasttank
 • hur man färga läder vit
 • kalikå fönster behandlingar
 • plantskola idéer med träpanel
 • stilar i fönsterfoder
 • hur du återvinner tyg klipp
 •