hur man skapar ett sovrum design med attraktiva sängkläder och tillbehör

hur man skapar ett sovrum design med attraktiva sängkläder och tillbehör

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-09-24

Berättelsen om prinsessan på ärten visar att strö verkligen är en viktig del av sovrummet du00C3 u00A9 cor. Om du letar efter några unika sätt att shoppa sängkläder i sovrummet, så ta en titt på dessa kreativa förslag. Accessorizing sängkläder på sängen är en enkel uppgift om du kommer ihåg dessa tre nyckelord: linne, filtar och kuddar. Om du redan har ett överkast eller täcke, då din sängkläder tillbehör kommer att behöva komplettera design och tyg som du har valt. Med några kreativa tips kan du shoppa dina sängkläder på ett sätt som är bekvämt och attraktivt
1.
Linne skapar djup

Utforska skiktning av sängkläder när du är accessorizing ditt sovrum klädsel. Linne är tunna och lätta, så du kan experimentera med flera olika mönster och färger för att skapa en dramatisk inverkan. För att säkerställa bästa möjliga resultat, lager dina lakan på ett sätt som framhäver färger och mönster i din du00C3 u00A9 cor. Till exempel väljer ett påslakan som har en liten rutmönster som bas lager. Lägg sedan till en enfärgad blad som kontrasterar med färgen på din tröstare eller överkast. Slutligen lägger ett överlakan som har ett större mönster eller rand. Varje gång du lägger till en linne lager, vik upp ryggen en aning så att den kan ses under lakanet ovanför. Lager av tunna filtar kommer också att arbeta men resultatet är ofta lite för fluffigt eller överdrivna.
2.
Kasta Filtar skapa värme

Accessorizing din säng med en kasta filten är en enkel uppgift. Allt du behöver göra är att lägga filten vid foten av sängen eller lägga den på tvären på ett hörn av sängen. Ett kast filt är tänkt att se casual som det har slängt i en sorglös sätt på sängen. Kasta filtar finns i många material, så välj en som passar den övergripande utformningen av ditt sovrum. Fuskpäls och fin lugg kasta filtar tenderar att ha den mest designern överklagandet i ett rum. Dessutom ett kast filt lägger till en känsla av värme och komfort till ditt sovrum du00C3 u00A9 cor.
3.
Accent Kuddar skapa harmoni

Det är sant att accent kuddar är bara estetiskt tillägg till ett sovrum du00C3 u00A9 cor, och de vill egentligen inte tjänar mycket av ett funktionellt syfte. Du är dock accessorizing ditt sovrum, så använd dessa estetiska tillägg för att förbättra visuella intryck av ditt sovrum utrymme. Accent kuddar kan dra ut kompletterande färger, mönster och mönster i ditt vardagsrum. Var inte rädd för att mixa och matcha som du lägger till lite av konstnärliga design till din sängar. Accessorizing ditt sovrum kan vara en enkel uppgift om du använder sängkläder, filtar och kuddar för att förbättra ditt rum inredning.

Annan artikel

 • Hur man sköter om en zebra dölja
 • hur man kan inreda ett sovrum för en trummis
 • skåp måla idéer
 • varför kemtvätt 100% linne sängkläder?
 • hur man väggmontering en kub
 • hur man skapar lagring i en vindsvåning
 • långa fönster behandlingar
 • sidoljus fönster behandlingar
 • stoppade bänk idéer
 • Heminredning & nya målningstekniker
 •