elliptisk fönster behandlingar

elliptisk fönster behandlingar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-09-01

En elliptisk fönster är en typ av välvda fönster. Som hälften av en ellips form, dessa fönster är bredare än hälften av deras höjd. Elliptical fönster brukar finnas på toppen av fönster och dörröppningar, samt ge ytterligare ljus och arkitektoniskt intresse. Vid beslut om rätt typ av fönster behandlingar för dem, anser din befintliga inredning.

Glas Film

Använd dekorativa fönster filmen till din fönsterglas. Använd icke-självhäftande typen, som finns i en mängd attraktiva texturer och mönster. Dekorativa film kommer låta ljuset passera genom glaset, men kommer också att ge dig en nivå av privatlivet. Välj ett enkelt mönster eller struktur som liknar etsat glas, som inte kommer förringa den naturliga skönheten av ditt fönster design. De material som kan kapas för att passa ditt fönster exakta storlek och form.

Aktre språnget

Skapa veckade sheers för din elliptisk fönster, med vita, beige eller ljusblå se-igenom polyestertyg. Fäst panelerna till en flexibel gardinstång. Eller hänga två långa paneler av vita broderade rena tyg på en böjlig stav för ett enkelt fönster behandling som kommer att visa upp de välvda fönster formen samtidigt som flödet av ljus i rummet. Skapa smal omtag av matchande broderat tyg, för att hålla gardiner tillbaka under dagtid.

Roman Shades

Skapa din egen roman nyanser med välvd topp för din elliptiska fönstret, eller låta specialtillverkade. Använd en flexibel gardinstång för att skapa formen av en ellips att förankra din nyanser på toppen av bågen. Välj en platt roman design, och göra dem i ett ljust tyg som övermannar skönheten i dina fönster. Tänk dig en ljusblå siden tyg eller en romantisk toile chintz, med en vit bakgrund och ljus blått tryck. Skapa nyanser så att de kommer att samlas vid foten av bågen när de är upp.

Honeycombs och blockering

Välj nyanser honungskaka, som kan klippas till den exakta formen på din elliptisk fönster. Dessa nyanser är gjorda av ogenomskinligt celler som innehåller mycket luft. De hjälper isolera ditt hem i sommar och vinter, att flödet av ljus och ger privatliv. Välj två separata honungskaka persienner, en för elliptiska fönstret och en annan för den nedre delen av ditt fönster, eller välja en enda vaxkaka skugga för hela fönstret. En annan möjlighet är att placera ett vitt fönster blockerare insidan av den elliptiska fönstret utrymme. Blockera skär kommer att öka fönstret utrymme, men de kommer också förhindra att ljus från att komma igenom glaset.

Annan artikel

 • Hur man monterar hårdvara för en plywood tecken
 • hur man kan inreda med nätredskap
 • hur man kan inreda en öppen spis surround
 • DIY: backsplash kakel
 • hur man ska hålla gardiner samlades
 • hur man kan inreda ett land franska stort utrymme
 • Vad kan jag använda för att dölja min dörröppningen tvättstugan?
 • sidoljus fönster behandlingar
 • satin fönster behandlingar
 • hur övergången trälaminat till keramiska plattor
 •