Hur man använder en klädhängare som ett vardagsrum tillbehör

Hur man använder en klädhängare som ett vardagsrum tillbehör

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-09-25

Designa en inre hall i ett hem är inte alltid en lätt uppgift, eftersom utrymmet är ofta små och trånga. För att eliminera trassel med den lilla hallen och ge en välbehövlig inredning kan du lägga till en modern klädhängare till din farstun. Klädhängaren var mycket populära under 1980-talet, och mörkt trä var demonstrativ och överseende. Lyckligtvis har nyare klädhängare modeller letat sig in mainstream dekorera design. Klädhängaren är en funktionell möbel eftersom de utgör en plats för gäster att hänga sina jackor, och de ger ett bra läge för paraplyer, stövlar och skor. När du använder en klädhängare i din hall eller farstun, följ dessa några enkla tips för en exceptionell design överklagande
1.
Metall är modernare än Wood

trä Klädhängare verkligen funnit sin plats i hemmet du00C3 u00A9 cor under åren, men mer moderna trender har övergått från trämöbler mot metalliska sådana. En ek klädhängare ser lite rustikt eller land, och en körsbärsträ klädhängare verkar överdrivet formella. Som ett alternativ till dessa dekorativa teman kan du välja ett modernt rack metall päls. Metal Klädhängaren har en smidig design som är modern och förenklad. För att öka den visuella överklagandet i hallen eller farstun, välj en rack metall rock snarare än ett trägolv.
2.
Funktion än storlek

En modern dekorativ klädhängare måste inte vara överdimensionerad och demonstrativa. Den viktigaste delen om möblering av en front farstun eller hall med klädhängare är att komma ihåg att hålla den funktionell. Du vill att gästerna ska känna sig bekväma med klädhängare, så se till att den stadigt fast förankrad i golvet. Många gånger kommer en klädhängare förlora sin funktionella design, eftersom det får topptyngda och tippar allt på golvet. Dina gäster skulle känna oerhört generad om detta hände dem. Storleken är inte lika viktigt som vikt och solid bas design av klädhängare. Du vill vara säker på att klädhängare kan användas på ett praktiskt och effektivt sätt.
3.
Läge är betydande

en klädhängare är värdelös om Det är för långt bort från dörren. Om din moderna klädhängare är inte lättillgänglig, kommer gästerna avveckla sätta sina rockar, kängor och paraplyer på en möbel i vardagsrummet. Du vill vara säker på att du designa din hall på ett sätt som är tillmötesgående till en klädhängare. Ett hörn vägg i ditt foajé eller farstun kommer att utgöra en lämplig plats för din samtida klädhängare. För att eliminera röran i ditt farstun, kan du lägga till en modern klädhängare som kommer att ge ett dekorativt element och en funktionell en i ditt vardagsrum.

Annan artikel

 • hur man tecknar rum planer
 • grekisk stil fönster behandlingar
 • vad man ska göra för besvär med sol ljus
 • hemlagad metall draperi
 • faux kök bänkskiva effekter
 • hur man kan inreda ditt hem med levande, torkade och konstgjorda blomsterarrangemang
 • hur du lägger till metalliclack till din färg
 • hur du gör dina egna garderob organisation - sovrum
 • Interiör gjutning idéer
 • hur man installerar privatliv gardiner
 •