designer fönster behandlingar

designer fönster behandlingar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-08-15

Designer fönster behandlingar kan förbättra stämningen i varje område genom att presentera ett professionellt utseende med definition. Material och färg, rum, stil, mätningar och korrekt installation är alla överväganden, tillsammans med ljus-reglerande mekanismer som måste planeras i förväg med att välja rätt behandling designer fönster för ett rum. Oavsett stil du föredrar i luckor, jalusier, nyanser eller draperier, är noggrann planering nyckeln till att skapa en behandling designer fönster.

Blinds och nyanser

Horisontell mörkar inte längre kommer i just aluminium och vinyl och ett litet urval av färger. Trä, bambu vass, gräs och tyg är några av de mjukare material som hjälper blandas med utomhus och samtidigt hålla din integritet med ljus-filtrering kontroller.

Wide-spalt virke horisontella persienner kommer i toner av ek, mahogny och andra för att matcha din träslöjd. En liten, väl byggda av trä kornisch kommer att föra en strukturerad utseende att blanda med andra träslag delar av rummet. Dessa kan nåd ditt sovrum eller ditt kök med fantastisk klarhet. Installera inuti fönstrets ram ger en snygg, skarp blick.

Shades är dekorativa, med dagens alternativ för Roman, design skärm, roller eller vertikal nyanser i tyger och vävda texturer som lägger drama. Energieffektiva vaxkaka nyanser i ljus tyg färger som kontrolleras från toppen och botten är bekvämt för långa fönster i att släppa in så mycket ljus som önskas. De är perfekta för att Whirlpool omgiven av fönster för den personliga integriteten vid behov eller en matplats där sken solen kan piercing.

Draperier och gardinkappor

Designer draperier lägga elegans till livsutrymme när skapad för att beskriva stilen av rummet. Tyget gör hela skillnaden i gjutning en viss scen till accent ditt rum stil. Satin och siden med svepande draperier i swags eller kaskader kapitalisera på en storslagen natur i formella miljöer, medan bomull är mer avslappnad i naturen. Taklisten lådor brukade vara en speciell typ av Valance som bara inredningsarkitekt kunde ha gjort och installeras. Med material och dagens teknik kan dock vem som helst köpa en lätt taklist låda och täcka för en designer titt i fönster behandlingar.

Classic Shutters

Trä luckor är en klassiker i att tillhandahålla kontrollerade ljus och kan förenas med andra typer av fönster behandlingar. Draperier och omhängen fungerar väl för att ge färg och format med trä fönsterluckor i ett sovrum eller den för att accentuera en traditionell humör. Använda fönsterluckor på nedre rutan och rullgardiner designer eller nyanser på den övre rutan kan vara snygg, men funktionell för ett hemmakontor.

Annan artikel

 • hur att Refinish Saltillo kakel
 • hur man använder grenar korkskruv vide
 • hur man kan inreda en veranda med stil
 • lekrum design idéer
 • hur man gör dupionen draperi
 • hur man installerar kakel hexagon golv
 • Xenon Light information
 • hur man hänga en ljuslykta ljuskrona
 • hur man installerar en tröskel över keramiska plattor och trägolv
 • exempel på effektiva kök layouter
 •