reflekterande fönster behandlingar

reflekterande fönster behandlingar

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-07-28

Du behöver:
möbeltyg
. Tyg sax.
Tråd.
Symaskin.
12-tums fyrkantig kudde form.

Reflekterande fönster behandlingar är en idealisk energisparande lösning för bostäder och kommersiella inre utrymmen. Skapad med innovativa produkter, reflekterande fönster behandlingar reflekterar ljus, men de har inte blockera ut alla naturliga ljuset. De är särskilt effektiva i kyl hem och kontor under sommaren genom att hålla solljus ut och minska uppvärmningskostnaderna på vintern genom att solljus i. Reflekterande fönster behandlingar isolera också lokaler i både vinter och sommar. De kan hjälpa till att minska dina energikostnader eftersom reflekterande fönster behandlingar tillåta viss naturligt ljus i, minska behovet av belysningen i rummet.

Reflekterande fönsterfilm

Reflekterande fönster filmer är fästas direkt ett fönster. De är ibland kallas fönster klänger. Reflekterande fönster filmer block sommarhettan och är idealiska fönster behandling lösningar för tropiska klimat. Reflekterande fönster filmer kan användas på alla fönster storlek och form och inte kräver professionell installation. Filmerna finns i olika färg nyanser. Silver tonade filmer som efterliknar utseendet av speglar i regel är mer effektiva i att reflektera ljus, spara energi och minska bländning än mer transparent färgade filmer. Enligt Energy Star, är reflekterande fönster filmer bäst på fönster som vetter mot söder eller väster på grund av deras större potential för värme vinna. Medan reflekterande fönster filmer tillåter vissa ljus att passera dem, konsumenterna notera en minskning i innerbelysning och synlighet till utomhus.

solfönstret rullgardiner

Ofta kallad "solglasögon för fönster," solfönstret rullgardiner är en attraktiv typ av reflekterande fönster behandling. Solar fönster rullgardiner ger interiören solskydd och samtidigt bevara din vackra exteriör åsikter. De låter diffust ljus in i ett rum samtidigt som man skyddar möbler från UV-strålar. Enligt Florida Solar Energy Center, solenergi fönster nyanser är endast effektivt i att spara energi när produktens solreflektans är på sidan av skuggan mot utsidan av hemmet, inte interiören rummet. Den reflekterande karaktär av sol nyanser fönster rullen bidrar till att skydda möbler och tyger, minska bländning och begränsa värme vinna. Reflekterande nyanser är idealiska för bostäder eller kommersiella lokaler, media rum eller rum med påfallande solljus.

Reflekterande persienner

De flesta fönster blind produkter spara energi som reflekterande barriärer i varma klimat. Reflekterande persienner reflekterar solljus och håll den från att komma in i ett rum, vilket minskar värme och sparar energi under sommaren. Enligt amerikanska energidepartementet, en solig dag, kan reflekterande persienner minska värme vinna med ungefär 45 procent när de är stängda och sänks. De flesta reflekterande persienner göra mycket för att reflektera solen in i ett rum på vintern eftersom de inte ger en effektiv isolering. Persienner tillverkas i en honungskaka design ger isolering genom att erbjuda en ficka som separerar det fönstret från rummet. Till skillnad från traditionella persienner kan honungskaka persienner inte justeras för att släppa in mer eller mindre, eller ljus, de är antingen höjas eller sänkas.

Annan artikel

 • hur man målar ett rum på det enkla sättet
 • hur man gör sidoljus gardiner
 • problem med GROHE köksblandare spray
 • hur man isolera fönster på natten
 • hur man målar över yttre plätering fönster
 • Hur refinish jag Saltillo kakel?
 • böcker för att göra knutar shag mattor
 • väderbeständig fönster behandlingar
 • hur man gör en hemmagjord kork styrelse
 • hur man kan inreda en antik byrå
 •