idéer för att visa insamling havet glas

idéer för att visa insamling havet glas

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-07-02

Sea Glass samlare är stolta över sina samlingar, ofta visar sina fynd som en del av heminredning. Äkta havet glas har en färg och patina som inte kan kopieras. Årtionden av vågor tumla gamla glas skapa slumpmässiga C-formade intryckningar och en ojämn frostiga utseende. Sea glasbitarna i en ovanlig färg, t. ex. orange kostar väl över $ 100, men de flesta hav glas finns i vanliga färger såsom grönt och brunt.

Burkar och flaskor

Klart antika flaskor och burkar apotekaren är lika gamla och fängslande som Sea Glass. Många flaskor har en smal hals och mörka glas, så leta efter en skärm flaska som är tydlig med en bredare hals, som ett antikt bläck flaska. Burkar är anpassade för visning stycken Sea Glass i vatten, vilket förstärker färger, eller kan du lämna havet glas torr och tillsätt skal och stenar en strand tema-diorama.

Fillable Lampor

En fyllas lampa med klarglas bas som öppnas enkelt att ordna en samling hav glaset är mer kritiska än stilen på lampan. En lång, cylindrisk glas lampa är fördelaktigt för skiktning olika färger havet glas i en regnbåge display. En annan ifyllningsbara lampa alternativ är en låg, fyrkantig glas bas som är bred nog för en skapa en strand med glas skatter i sanden.

Fountains

Sea glas kommer från stranden, och vattnet gör glaset ser mindre frostig, mörkare färg och mer transparent. Inomhus bordsskiva fontäner kan hålla havet glas under vattnet i en bassäng som matchar inredningen.

rum mer vanliga och mindre värdefulla havs glas-vit, grönt och brunt-i botten av utomhus fontäner eller fågelbad för sjöfart glas visning på en uteplats. Använd en fontän mister eller fogger att ge sken av dimmiga dimma över vatten för en mer spännande display.

Ljus och Potpurri

Glas har doft, så blanda mer gemensamma hav glas med ljus eller potpurri gör havet glas både vackra och funktionella. Placera havet glas i skålar med värmeljus eller på en ljus platta för att hålla en hög ljus. Om du är listig, tillsätt lite hav glas till vax för en hemmagjord ljus som du kan återanvända i nya ljus senare.

Tolka havet glas färg med doft, till exempel använda lavendel eterisk olja för en lavendel-färgad hav glas eller mynta-doftande olja för en bit frostig grönt glas. Doft havet glas med eteriska oljor, och sedan kombinera glaset med matchande potpurri.

Annan artikel

 • hur man väggmontering en hylla för a / v-komponenter
 • draperi idéer för andra berättelsen fönster
 • jämförelser av LED-lampor
 • hur man kan inreda med bas gjutning
 • hur man introducerar nya & spännande design patterns på oväntade platser
 • fönsterbrädet behandlingar
 • diy spiraltrappa räcke
 • hur man hänga bilder går upp ett trapphus
 • billiga sätt att göra om din lägenhet
 • hur man byter läder stol stolar
 •