exempel på laminat kök bänkskivor

exempel på laminat kök bänkskivor

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-07-05

Många människor håller fast vid föråldrade bilder och uppfattningar av laminerade kök bänkskivor. Om din sista minne av laminerat bänkskivan var från 1970-talet, då du kommer bli förvånad, förmodligen glatt, om framsteg inom stil, färg och tillgänglighet av laminat i dagens kök. Laminat är konkurrenskraftigt prissatta att vädja till människor som inte kan eller kommer att göra ekonomiska utlägg för granit, marmor eller andra dyra alternativ bänkskivan.

Do It Yourself Monteringsfärdiga laminat Bänkskiva

Det finns två sätt att skapa ditt eget kök laminat bänkskivan, den första och enklaste är att köpa en färdigtillverkad bänkskivan från ett hem förbättring butik. Fördelen är att du kommer att ha en produkt med en sömlös konstruktion. Post-form bänkskivor har en rullfåll och det finns inga kantlinjer. Detta är särskilt användbart om du försöker att efterlikna utseendet på en fast yta material. Nackdelen kan vara att det finns en gräns i olika storlekar, stilar och färger. Du kan öka storlek, färg och val stil sedvana beställa en bit. Vissa prefabricerade modeller har en öppning för ett handfat. Följ tillverkarens instruktioner för att fästa sjunka till bänkskivan. Var särskilt uppmärksam på att försluta sjunka för att minska risken för fuktskador i laminatet.

Do It Yourself Bänkskivor med laminatskivor

Den andra gör det själv-metoden är att köpa skivor av laminat och följa dem till befintliga ytor i köket, oftast plywood, spånskivor eller MDF. Hem förbättring butiker och lumberyards sälja ark laminat i sektioner som åtgärd 2 meter med 4 meter upp till 4 meter med 8 meter. Du kan beställa en anpassad storlek blad för att passa dina specifika behov. Räkna med att betala mer för en egen ordning, men det nya val införs varje dag. Detta kan vara en knepig göra det själv projekt, eftersom ni bara får en chans att fästa laminat på plats. Du kommer att sluta med en rörig och eventuellt omöjliga bänkskivan Om du mäter fel, skära dåligt eller klistra hastigt.

Professional Custom Built laminat Bänkskivor

professionella installatörer kan installera en post-formulär bänkskivan eller skapa en egen bänkskivan för dig. Ny tryckteknik innebär att laminat tillverkarna kan utforma bänkskivor som visar djup och variation. Förbättringar i tillverkningsteknik gör att det är mycket lättare att skapa räfflad kanter som ser ut som om de är huggna i sten. De ledande företag, t. ex. Formica, Nevamar och Wilsonart har stakat ut positioner i den exklusiva marknaden, producerar laminatytor som kompletterar alla kökets inredning. Medan den grundläggande processen bakom att göra en laminat inte har förändrats-det är fortfarande ett papper och harts produkt-tillverkare har gjort anmärkningsvärda framsteg i utvecklingen av nya texturer och ytbehandlingar. Gör det själv installatörer kan köpa många av dessa laminat i plåt, men att dra full nytta av de högre prisklasserna, bör du anlita hjälp av en professionell installatör.

Annan artikel

 • lampan hårdvara
 • strömbrytarhöljet inredningsidéer
 • hur man installerar trägolv & mönster
 • Hur man använder en keramisk handduk bar på travertin
 • vilken typ av kakel bör gå framför en öppen spis?
 • hur man kan inreda med exteriör belysning
 • hur man färga en altandörr
 • grunt montera fönster behandlingar
 • hur man skall avgöra din stil heminredning
 • Hur du använder feng shui för att förbättra din ekonomi
 •