diy pvc handdukshängare

diy pvc handdukshängare

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-04-29

PVC finns i många olika storlekar och former, och det finns i klart eller kan målas, så färger är nästan oändliga. PVC är starkt, hållbart och lätt att klippa och klistra ihop. Du kan göra nästan vad som helst ut av det --- möbler, hyllor tröja, staket och till och med galler handduk

Du behöver:.
Diskmedel
. Grov borste.
80 till 120 sandpapper.
Tack trasa.
Blue målartejp.
Drop trasa.
2-tums oljebaserade pensel.
2-tums latex pensel.
Oljebaserad grundfärg.
Exteriör latexfärg.
Sprit.

Arbeta med PVC

Mest PVC har några blå skrift på den sida som listar typ och storlek av röret. Detta måste tas bort innan målning, annars kan de skriva blöda igenom färgen. En lätt slipning med fint till medellång sandpapper kommer att ta bort att skriva och att förbereda ytan för målning.

före limning PVC, använd en primer. Grundfärgen tenderar att springa, så om det blir på ställen där du inte vill det, använd en liten bit av 0000 stålull indränkt i aceton och gnugga området. Rengör aceton av med en trasa omedelbart.

Torka ned allt med en ren trasa före målning och se till att ytan är fri från damm eller olja. Välj en sprayfärg som fäster på PVC.

Fristående handdukshängare

Använd en PVC fem sätt passande att göra en fristående handdukshängare. Sätt en bit av PVC genom hålet på toppen av armaturen som ska ligga till mitten eller botten av stativet. Installera andra delar av röret genom mittstycket att göra handduk barer. Använd de andra fyra hålen för montering att installera PVC-rör bitar som är tillräckligt långa för att balansera handdukshängare så det kommer att stå upp.

Attached Handdukshängare

För att göra en handdukshängare att installera på en badrumsdörren, använda PVC lösflänsar, som kommer i flera olika storlekar. Flänsar har hål i dem som gör det möjligt att ansluta dem till en dörr eller vägg. Limma PVC armbågen till flänsar och placera ett PVC-rör mellan de två armbågar, bildar en handdukshängare.

En annan typ av dörr eller vägg rack kan göras genom att använda PVC trevägs beslag på i slutet av lösflänsar. Limma en bit PVC-rör mellan två av hålen på tre sätt passande. Utgöra ett andra rack bredvid den första med hjälp av två 4-tums bitar av PVC-rör med armbågarna på varje ände och ett PVC-rör i mitten av samma längd som den första pjäsen, och limma detta till de andra två hålen av de tre -sätt passande.

Annan artikel

 • hur man hänga en spegel under en mantel
 • tiki bar fönster behandling
 • hur man gör en konst studio i min lägenhet
 • Hur man knyter tillbaka gardiner med stil
 • hur man skall harmonisera interiör färg färger
 • hur man installerar keramiska plattor på dörren
 • hur man ram och matta en bild av icke-standard storlek
 • hur man mäter en garderob dörr
 • New Orleans-stil gårdshus plan
 • skillnaden mellan en täcke och täcke
 •