hur man gör konst projektorn vägg

hur man gör konst projektorn vägg

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-01-03

Du kanske inte har en konstnärlig ben i kroppen, men du kan skapa en professionell kvalitet väggmålning eller väggkonstruktion i ditt hem enkelt med hjälp av en overheadprojektor. Vad mer kan du använda någon ren design som du kan skriva ut. Detta ger dig bokstavligen miljontals dekorera alternativ. Att skapa konst projektorn vägg är så enkelt att du kan värva dina barn, om någon, att hjälpa rita mönstret. När konsten är klar har du en egen mur och en känsla av tillfredsställelse

Du behöver:
Overhead eller digital projektor.
Tryckt design.
OH.
Penna.
Paint.
Penslar.


1.
Låna en overhead eller digital projektor. Lärare och många företagare har tillgång till dem. Om du inte kan låna en, kan du köpa en no-frills overhead modell för ca $ 160 dollar. Om du använder en digital projektor för detta projekt, kommer det att undanröja steg 3 och 4, allt du behöver göra är att projektet din design direkt från det program som det är i.
2
Välj en design. Välj en design med rena linjer och inga skuggor. Du kanske vill titta på tatuering mönster online, dessa mönster lämpar sig mycket väl till vägg konst. Enkel men iögonfallande design fungerar också bra --- tänka på Matisses senare verk. Vector bilder ändra storlek också, och du kan hitta många bibliotek med dem online. Såvida du inte är en skicklig målare, vill du inte välja teckningar som har överdriven detaljrikedom.
3.
Skriv den design som du har valt. Skriv det så stort som du kan inom en 8 u00BD-av-11-tums område. Kontrollera att linjerna i designen är klara och tydliga. Ta det till en kopia butik och få den tryckt på overhead film.
4.
Sätt på OH-projektor och placera din design på den. Justera placeringen av projektorn så att bilden har den storlek du vill ha det. Stänga av belysningen i rummet så att du kan se bilden tydligt. Fokus projektorn så att linjerna har rena kanter.
5.
Outline design med hjälp av en penna. Tryck lätt så att blyertsmarkeringar inte visas genom att färgen du ansöka senare. Du kanske vill göra anteckningar om vilka färger som går i vilka delar av konstruktionen. Att sätta klisterlappar på dessa områden fungerar bra.
6.
Måla design med den färg som du väljer. Om du målar designen på en vägg som är målad en mörk färg, kanske du vill måla design med primer först. Detta kommer att göra din färg verkar sanna färg, och du kommer inte att behöva tillämpa flera skikt för att måla över den mörka färgen.

Använd små penslar att måla disposition och öka storleken som behövs för att fylla i resten av din design.

Annan artikel

 • hur man installerar trägolv & mönster
 • hur man trimmar och installera keramiska plattor på trappsteg
 • hur man kan jämföra produkter plastgolv
 • fotlister idéer
 • hur man kan inreda ditt hus, så att det blir ett hem
 • hur man hittar rätt pensel
 • hur man gör mätningar för Plattsättning
 • hur man söker artificiella skogsplantor & små träd
 • hur man undviker textilplattor poppar upp
 • hur man hänga ljus lampor
 •