hur faux antik mässing

hur faux antik mässing

Upplagd av:admin uppdateras: 2014-01-27

För tjugo år sedan var skinande nya mässing på modet. Idag är många människor som söker en mer tidlös, antika utseende i sina hem men inte har råd sant åldern mässing. Lyckligtvis kan du Refinish att glänsande mässing som du redan har så att det ser ut som om det kan vara ett värdefullt arv släktklenod. Antiqued mässing är så mångsidig, det är liten chans att det någonsin kommer att innebära en viss decennium

Du behöver:.
Brass post
. Gamla trasor.
Aceton.
Vinäger eller svärtning lösning.
Varmt tvålvatten.
Spray mässing lack.

Vinäger Metod


1.
Torka bort dammet från de mässing objekt som du vill att Refinish och se till att det är ren.
2.
I en väl ventilerad plats, blöt gammal trasa i aceton och gnugga den hårt över din bit av mässing för att få bort beläggningar och lacker som kan ha använts av tillverkaren. Du kan märka vissa smetar på mässing som lacken tas bort.
3.
När hela stycket har gnidits in med aceton, doppa den i varmt vatten och använda en ren trasa att försiktigt tvätta bort aceton som återstår och eventuella fläckar på pjäsen. Eller, om din pjäs innehåller ledningar, doppa en ren trasa i vattnet och torka av bit ner helt. Torka ordentligt.
4.
Doppa en annan ren trasa i en skål i vit vinäger och börja tillämpa den på mässing i badda rörelser. Om du inte vill ha en konsekvent patina över alla mässing, täcker inte hela stycket, utan bara där du vill att färgen ändras. Använd en lätt hand, eftersom du kan alltid komma tillbaka och lägga till fler.
5.
Använd en torr handduk för att klappa bort den extra ättika mellan olika program. När du är klar, och torka försiktigt den pjäs med en lätt fuktad trasa för att avlägsna större delen av ättika lukt och låt det torka.
6.
Applicera en spray lack för den torra pjäs och låt det sitta tills det inte längre klibbar vid beröring.

Solution Method


1.
Följ Steg 1, 2 och 3 från ättika metoden ovan .
2.
Doppa en ren trasa i en svärtning produkt tillverkad speciellt för mässing. Gnid ut medlet på din bit i ett tunt lager och låter det sitta för den tid som anges på flaskan. Använd alltid en lätt hand, om du vill ha en mörkare patina kan du använda mer av produkten, men det är svårt att ta bort för mycket
3
Applicera en spray lack till. . torr bit och låt det sitta tills det inte längre klibbar vid beröring.

Annan artikel

 • hur du vill visa små speglar
 • hur man kan jämföra produkter plastgolv
 • fönsterbrädet behandlingar
 • hur du tar bort vitkalkade färg djup i spår efter färgning trägolv
 • hur man gör dupionen draperi
 • design idé för ett kök backsplash
 • idéer för att fylla en italiensk mittpunkten
 • Hur man säljer Lenox samlarobjekt
 • hur man väljer färg badrum färg
 • hur man får se: Franska land dekorera
 •