hur du vill visa små speglar

hur du vill visa små speglar

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-12-25

En samling av små speglar ger en designer touch till någon typ av inredning. Utmaningen kommer från vikten av att ställa ut varje spegel så att individen speglar i samlingen varje får uppmärksamhet, snarare än att klumpas ihop i en stor grupp. Med noggrann placering och användning av displayen står en spegel samling sticker ut. Genom att variera hur du visar speglarna och med professionella tekniker för att skapa din spegel inredning kommer du få en väl utformad effekt med dina små speglar.

Du behöver:
vitrinskåp (valfritt)
. Små stafflier.
Skyltställ.
Självhäftande väggkrokar.


1.
Organisera speglarna. Ställ dem alla på ett bord eller disk och ordna dem i grupper. Exempel: plats alla speglar med silver ramar tillsammans. Grupp de med guld ramar tillsammans, och med trä ramar, och skilj dem åt genom färg och form.
2.
Rengör speglar väl innan du ställer in på displayen. Damm ramarna första att undvika smuts som kan repa glaset. Använd en mjuk tandborste för att avlägsna damm från sprickor i en snidad ram eller området mellan glaset och ramen. Använd en sprayflaska med 1 kopp vatten och 1 msk. av ättika. Spraya lösningen på en mjuk trasa: en bit T-shirt eller mikrofiber. Polera med en luddfri trasa (t. ex. för glasögon eller kamera) eller tidning.
3.
Skapa fokus för varje spegel genom att dela upp samlingen. Till exempel ställa upp en monter på en skänk i matsalen, och ställa in speglarna med minst 3 inches mellan varje dos. Använd skillnad lägga intresse för displayen, t. ex. :. En rund spegel i mitten på den nedre hyllan med två rektangulära speglar på varje sida, och en grupp oval speglar på den övre hyllan med en fyrkantig spegel i mitten

4.
Använd stafflier att visa enskilda speglar hela hemmet. Välj några oväntade platser. . En post sätt fönsterbrädan på ett skrivbord, ett slutet bord i vardagsrummet, på en hylla i vardagsrummet
5
Skapa en vägg gruppering på en brännpunkt i hemmet. Bra platser är ovanför sovrummet's sänggavel, ovanför den öppna spisen, eller över matsalen skänken. Välj en grupp av speglar med en gemensam egenskap som kommer att gå bra med rummet. Till exempel, om vardagsrummet har mässing accenter väljer du en grupp av mässing inramade speglar hänga över manteln. Räkna speglar och välj ett ojämnt antal. För en grupp av sju, välj din favorit som centrum spegel. Mät längden på spisen och dela mätningen i hälften för att hitta centrum. Håll displayen inom en fot ovanför ögonhöjd, om möjligt. Markera mittpunkten med blyertspenna. Ta bort skyddspapperet från en krok och tryck den på väggen. Space de andra sex speglar jämnt på varje sida av centrum spegeln. För att placera speglarna jämnt, mäta bredden av nästa spegeln och dela med två och lägg till antalet inches till rymden om från centrum spegel (till exempel 3 inches). Placera en blyertsmarkering 5 inches från centrum av den mellersta spegeln krok. Tillämpar alla krokar och hänga speglarna. Lägg stearinljus på manteln att göra en iögonfallande display för små speglar.

Tips och varningar


 • Rotera din samling för maximal njutning. Skapa en annan bildskärm för varje säsong, vår, sommar, höst och vinter håller ser fräsch och gör projektet roligare. Lägg säsong dekorationer för att hålla det intressant.
 • Håll antik, vintage, metall och trä-inramade speglar av områden med hög luftfuktighet eller temperaturväxlingar, t. ex. badrum, kök, källare, uteplatser och solarier, eftersom dessa förhållanden kan orsaka försämring av Mirror's stöd eller ram.
 • Annan artikel

 • Hur man väljer en vattensäng madrass för stor person
 • vad är ett rum fönster behandling idé?
 • färg tekniker för stuckatur
 • hur man refinish och försegla ett garage golv
 • hur man hänga yttre vinyl fönsterluckor
 • hur man ändrar färg på ett badrum fåfänga
 • hur stencil tegel
 • franska land fönster behandlingar
 • vilken färg för att göra basen gjutning?
 • hur man får se: modern stil inredning
 •