hur man får se: retrostil inredning

hur man får se: retrostil inredning

Upplagd av:admin uppdateras: 2013-07-05

Express en utmärkande stil genom att ta en rolig, livlig i ert dekorera ansträngningar att få se i retrostil. Fånga essensen av 50-talet och 60-talet era inreda handlar om att kombinera och innehåller en mängd olika former, texturer och nostalgiska färger i ditt sätt att skapa en look som är lika unik som den era som påverkade den

Du behöver:.
En förståelse av egenskaperna hos Retro stil inredning och inredning.
. .


1
FÄRGER:

Bli av med någon färg hämningar som du kan ha, så långt som att blanda färger i ditt rum, de färger från Retro eran "är vad de är". Leta efter nyanser i avokado grönt, bränd orange, cerise, blått och naturligtvis de klassiska kombinationer av svart, vitt och rött är populära val tillsammans med tie-färgade, kontrolleras och utarbeta paisley utskrifter som varumärke, Retro eran.

2
MÖBLER.

att hitta Retro möbler, kommer du ibland se "knock-offs" i några av de möbelaffärer i ditt område. Men för att de bästa ställena hittar dem kommer att vara på möbler sändning och andra second hand-butiker. Löpande över med tyg texturer är av yttersta vikt, från fuskpäls till slitstarkt läder med spikhuvuden, plast och krossade velour. Ju mer som används texturer, desto bättre.

Soffor är bred och lång med spindel ben, översållad med högljudda uttalanden flerfärgade och blommade accent kuddar. Sling-backed, tyg stolar kramas metallstomme, eller plaststolar scoop är populära val för accent sittplatser. Glänsande krom och stolar läder tillsammans med linoleum toppas-tabeller köket favoriter för att återskapa stämningen i the Drive-In diner eran. Du kanske behöver hitta ett par rullskridskor att tjäna dina måltider
3
BELYSNING:. .

Välj bord och golv lampor som har kvadratiska eller tasseled nyanser eller squatty, skrymmande runda nyanser. Glöm inte spänningen i en lava lampa, neonljus eller en swag ljuskrona featuring en lös kedjelänkad sladd. Amöba, Boomerang och kidneyböna formad lampa baser är tydligt retroinspirerade
4
TILLBEHÖR och accenter.

När du väljer Retro stil tillbehör, definitivt överväga att använda fuzzy eller shag skinnfällar, hängande pärlor, något svart och vitrutig, djärva skulpturer och ovanliga vaser. En enkel blomsterarrangemang på en färgglad konst glas vas skulle vara ett bra val för en tabell mittpunkten, liksom alla äkta bitar som du har samlat från den tiden.
5.
TECKNINGEN :

Pop din retro-look med stora, djärva och iögonfallande referat, ovanliga bitar vägg eller Pop Art grafik från den tiden. Prova att använda Retro objekt som du har samlat, införliva dem i en gruppering på väggen.
6.
Glöm inte att kolla på eBay om du letar efter speciella dekorera accenter i en viss stil. Du kommer säkert att hitta många val av belysning, möbler, tillbehör och andra delar som du kan vara på jakt efter.
7.
Se fler bilder av Retro stil och en video om " Retro Decorating på Guys "som motsvarar denna artikel på Retro Style-Examiner. com i resurserna nedan.

Annan artikel

 • hur man kan inreda för januari
 • lekrum design idéer
 • hur man byter från en vanlig glödlampa till LED
 • hur man gör torkade rosor potpurri
 • hur man ansöker trä appliqués
 • hur man gör hemmagjorda naturliga sjudande dofter nr 2 (Baja)
 • idéer för epoxilackerad garage golv
 • hur man installerar gardinkappor stavar & konsoler
 • hur du lagrar affischer
 • hur man mäter linjära bilder på en rulle av matta
 •