spis omger designidéer

spis omger designidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-10-23

Eldstäder är i allmänhet en brännpunkt i alla rum, dekorera din med ett surround som passar med din totala room design. Täck en tegelsten spis surround med ränder av trä för en konstruktion som kan vara fet eller subtil, eller försköna en vanlig gipsvägg spis surroundljud med glasmosaik kakel eller rostfritt stål för att göra en samtida surround som sticker ut

Du behöver:.
Paint.
Sängkläder och ett lakan.
Tillbehör.

Trä Stripes

Designa din spis surroundljud med trälister som löper vertikalt eller horisontellt från härden till taket för att skapa effekt i ditt utrymme. Den alternerande trälister kan olika storlekar, olika stilar och olika färger, beroende på hur mycket du vill surround att sticka ut. Till exempel alternativa 6-tums plankor av lönn med 2-tums remsor av mahogny för en slående surround med djärva kontraster. Eller välja att göra en mer subtil trä band surroundljud med 4-tums remsor av ek, allt märkt samma sak. Det trästruktur skulle vara ett prioriterat inslag i rummet, men skulle inte kommandot lika mycket uppmärksamhet som de djärva ränder i kontrasterande färg.

mosaik glas

En av de vackraste spis omger du kan utforma är en skimrande vägg av mosaik glas kakel. Kör kakel från golv till tak runt en vanlig spis vägg för att skapa en design element som kommer att bli en omedelbar mönsterexempel i ditt hem. Använd samma mosaik glas brickor som du skulle använda på ditt kök backsplash, tillämpas med en vit THINSet murbruk som innehåller en tillsats för ytterligare bindningsstyrka. Ytan på din spis bör vara släta och göras från alla ett material innan du installerar en mosaik glas kakel surround. Olika material som metall eller murbruk cool i olika takt, vilket kan orsaka att glaset spricker om du kakel över flera substrat. Täck ditt surround i gips eller hjälpare ombord innan du använder glas brickor för att hålla din spis underhållsfri under en livstid.

Stainless Steel

Rostfria spis omger är en enkel lösning för att omvandla ett traditionellt tegel spis i modern design. Lämna metall slät eller lägga design intresse med virvlar från en planslip. Täck en tegelsten surround med hjälpare ombord eller gips innan du monterar metallplåt för en slät metallyta. Beroende på storleken av din spis surround, kan du behöva bit på plåt, skapa synliga sömmar i metallen surround. Infoga sömmar som en del av din design genom att betona dem med dekorativa metall utsmyckningar eller minimera dem med din mantel dekorationer.

Annan artikel

 • hur en sydväst-look sovrum
 • hur man skall avgöra rent silver eller plåt
 • DIY: integritet frostat fönster blandning
 • hem källaren inredningsidéer för en musiker
 • vilda vägg konsistens idéer
 • hur man kan inreda en foajé med en västerländsk stil
 • hur man skapar glam för ett hemmakontor
 • hur man rengör torr färg från Trex inplankning
 • hur man målar ett rum svart
 • hur man tråd en tre-vägs ljus sockel
 •