Tips för fönster behandlingar

Tips för fönster behandlingar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-10-24

Fönster behandlingar uppfyller både funktionella och estetiska skäl i ett rum. De ger privatlivet, ljusstyrning och dekoration. Tillsats av gardiner, rullgardiner eller persienner är en av de bästa sätten att få i färg, mönster eller struktur till ett rum. Men att hitta rätt fönster behandlingar som passar ditt utrymme kräver en del arbete. Det som fungerar i en del av huset kanske inte fungerar i en annan, så titta på varje plats individuellt. Följ dessa tips för fönster behandlingar för att göra alla dina rum ser ännu bättre. Bestäm

Vilka typer av Persienner och markiser du behöver

Att veta vad syftet fönster behandlingar behöver tjäna hjälper när du väljer rätt stil för ditt rum. Några alternativ som draperier och andra slagklippare fönster är mestadels dekorativa och arbete i rum som är mer formell. Persienner och nyanser är bäst för både privatliv och ljusstyrning. De ger ett enkelt, strömlinjeformat utseende. Slutligen långa gardiner är den mest mångsidiga alternativ. Skira tyger är vackra och ledig, medan tyngre draperier erbjuder avskildhet och klä upp ett mellanslag.

Mät Windows

Efter att ha beslutat vilken typ av fönster behandlingar du behöver, du behöver mäta varje fönster. Använda en stål måttband, samla dimensioner av fönster med hjälp av dessa förslag för mätning. Var exakt.
u2022 Mät längd och bredd på fönstret i höljet på insidan av berget.
u2022 Mät längd och bredd på fönstret utanför kassetten för en utomstående mount.
u2022 Mät djupet från fönsterrutan till fönsterbrädan.
u2022 För långa draperier, mäta från golvet upp till där du vill hänga gardinstång.
hjälper till att rita ett diagram i fönstret och skriva varje mätning bredvid i den samordnande plats. Ta ritning med dig medan shopping för fönster behandlingar så att du köper rätt storlek.

Installera fönster Behandlingar

Den kanske minst roliga biten med att köpa nya fönster behandlingar är att installera dem. Men om du har tagit tid att bestämma vilka som uppfyller dina behov och har mätt fönstren exakt, går processen mycket smidigare. Följ anvisningarna på paketet med fönster behandlingar och samla alla verktyg innan du börjar. För anpassade mönster eller komplicerade stilar, överväga att ha en professionell installatör hänga fönster behandlingar för dig.

Style Idéer för Persienner och markiser

1. Roman nyanser (och andra enkla stilar) ser modern när hängde inne fönster tarmar.
2. Hang draperier nära taket för att lägga höjd till en lokal med låg takhöjd.
3. Valances, som hängde på toppen av fönster, är stationär och främst dekorativa. Använd dem i rum där du behöver en pop av färg och mönster
4. Add intresse för vanligt fönster behandlingar med band trim, gränser lugg och tofs tiebacks
5. Layer olika typer av fönster behandlingar. . -, till exempel trä persienner med språng gardiner --- för visuell intresse och dubbla funktioner.

Annan artikel

 • hur man designar den bästa lilla köket
 • tabell tema idéer
 • margarita mittpunkten idéer
 • fönster hölje stilar
 • andra användningsområden för solida trädörrar interiör
 • om ranch stil hem
 • hur man tillämpar en vägg gräns
 • hur man matchar sängkläder & bad
 • tapet idéer
 • hur man gör en konkret fontän
 •