om asiatisk inredning stilar

om asiatisk inredning stilar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-08-24

Asiatiska dekorera stilar är perenna favoriter för villaägare. En av de stora fördelarna med asiatisk inredning är att du kan skapa utseendet genom att rensa skräp och lägga till några väl valda tillbehör, eller så kan du investera mer tid och energi på en fullständig hem uppdatering. Oavsett vad ser du väljer kan du individualisera det genom att integrera familj fotografier, arvegods, souvenirer från resor, gör-det-själv-projekt och favorit konstverk i konstruktionen planen

Typer

asiatiska inredningen är förvånansvärt mångsidig. Det är de svarta och vita mot metall accenter minimalism populära i Tokyo höghusen. Sedan är det earthier, varmare utseende av klassiska japanska och kinesiska bondgårdar, med varma jordfärger och bitar handgjorda. Zen ser integrerar många av funktionerna i den ekodesign trend, med naturmaterial och lugnande toner.

Funktioner

Varumärket egenskaper asiatiska inredningen är rena linjer och harmoniska inställningarna. Mindre är mer, så du måste minska röran och daglig detritus eller använda asiatiska skåp för dold förvaring alternativ. Kistor med många små lådor eller med nischer i olika storlekar är populära alternativ. Leta efter hantverkaren berör i asiatisk inredning, såsom broderade textilier, hand-färgade mattor, snickerier i trä bitar och vintage repurposed till mer funktionella objekt.

Funktion

Asien interiörer är anpassningsbara. De har vanligtvis lågt, modulära bitar som gör att villaägare att ordna möbler för olika ändamål. En futon fungerar som en soffa och en säng. En trevikt skärm med genomskinligt papper infällningar fungerar som ett fönster som täcker, rumsavdelare eller privatliv skärm. Skåp, hyllor, erbjuda kistor och bord dold förvaring alternativ.

Effekter

asiatiska inredningen bjuder stillhet i hemmet. Den naturliga material och låg bitar uppmuntra naturligt ljus att gå in och färdas genom öppna ytor. När den görs rätt, känns det ser sömlösa, även med den blandning av gammalt och nytt, fint handgjorda med loppis fynd. Den slutliga effekten är känslan av en interiör där dess objekt är väl använt och älskade.

Överväganden

Även asiatiska dekorer undfly överskott röran för rena ytor, det finns överraskande design detaljer du kan hitta. En gård eller en bordsskiva kan ägnas åt en zenträdgård featuring stenar och sand. Ett köksfönster kan se ut på en traditionell bit av trädgården arkitektur, till exempel en sten lykta, ett trä grind eller ett vattenspel. Integrationen av Yin och Yang genom tillbehör skapar visuella pop i asiatiska interiörer. En svart lack skål kan innehålla vita stenar, eller en grov tatami matta kan hålla jämn keramik.

Annan artikel

 • användningsområden för återvunnet barn tenn
 • hur man målar ett stort vardagsrum
 • utanför dekoration idéer
 • hur man gör inomhus markiser
 • fordonsreparationslackering betong & bänkskivor formica
 • hur bygga om badrummet
 • checklista för ny lägenhet möbler
 • hur man installerar en cellulär skugga
 • hur man kan inreda ett vardagsrum i Devil rött och orange sommar
 • enklaste sättet att organisera ett hus
 •