källaren vinkällare idéer

källaren vinkällare idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-08-23

Om du är en vin buff, men saknar utrymme att riktigt visa dina viner, tycker om att vrida oanvänt utrymme källaren till en personlig vinkällare. Eftersom viner bör lagras i en mörkare utrymme med lägre temperatur kan en källare vara den perfekta platsen för en dramatisk och elegant vinkällare. Du kan inte bara använda den för att lagra dina viner, men den nya källaren kan vara en ovanlig plats för underhållande. Kombinera en touch av drama med god design planering, och du har en effektiv ny plats

Begär dina Space

Bestäm om du vill använda hela källaren, eller slå bara ett hörn i vinkällaren. Det kan vara dyrt att anlita en arkitekt för att designa och övervaka byggandet av ditt nya vinkällare, utan utarbeta planer själv. Om du är händig i snickeri, kan du göra även de flesta av byggnaden. Plan för rack som kommer att hålla vinflaskor liggande men låt luften cirkulera runt dem. Det är viktigt för flaskorna att vara på deras sida eftersom detta håller korkar fuktig. Bygg hyllor att hålla Glas, karaffer, servetter cocktail och andra tillbehör. Glashyllor med speglad bakgrund är särskilt attraktiva i källaren vinkällare. Om du inte vill bygga skåp och hyllor, köpa en överdimensionerad bar skåp. Använd lite infälld belysning över hyllorna.

Möbler

Lämna plats i ditt nya vinkällare för en tabell. En samtida ståbord, komplett med barstolar, kan vara bekvämt för underhållande. Eller så kan du använda långa bänkar med dynor. Lägg dämpad storbildsprojektor på en dimmer eller plats batteridrivna lampor i mitten av bordet. En buffé i ett hörn kommer att ge dig en plats att ordna fat med aptitretare.

Dramatiska Touches

måla tre av väggarna med mörka färg, såsom djup röd, brun eller svart, för att ge rummet en teatralisk bakgrund. Ett annat alternativ är att drapera den tre väggar i lyxig mörkt tyg. Den mörka stämningen i rummet fungerar perfekt för en vinkällare, särskilt när det gäller vin parter. Täck den fjärde väggen med svarta tavlan färg. När du underhålla gäster i ditt nya vinkällare kan du skriva namnen på de viner och menyalternativ på tavlan.

Professional Kylning

Den idealiska temperaturen för förvaring av vin är någonstans mellan 53 och 62 grader Fahrenheit. Om du vill ha din totala utrymme för att vara varmare, måste du installera en professionell vin kylsystem för att ta hand om viner. Lite vin buffs också lagt in en generator som backup om det finns en strömavbrott. Att hålla en jämn temperatur är avgörande för vin. Priser för ett kylsystem varierar från flera hundra till flera tusen dollar.

Annan artikel

 • hur man gör en grundläggande kuddfodral
 • ocean inredningsidéer
 • tak arkitektur idéer
 • hur man hänga trä stolar
 • hur väggar kakel kök
 • unika vägg konsistens idéer
 • hur du aktiverar ditt garage till ett spelrum
 • kreativa billiga sätt att dekorera fula takplattor
 • hur man bygger en egen lava lampor
 • hur man bifoga en säng kapell till en säng
 •