unika fönster behandlingar för franska dörrar

unika fönster behandlingar för franska dörrar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-16

En fransk dörr är ett fönster uppifrån och ner, vissa är alla glas och andra har ett trägaller kallas Mullsjö ligger ovanpå glaset. Franska dörrar sätta ljus i huset och kan separata rum utan att stänga ute ljuset. De gör det möjligt för en modern, öppen planlösning, samtidigt bevara en känsla av avskildhet. Även franska dörrar är en traditionell dekorativa utseende, arbetar de flesta typer av hus, bland samtida sådana

Sekretess och solskydd

franska dörrar är vackra utan fönster behandlingar, men om du är orolig för sekretessen, kanske du vill göra någon typ av täckning. Om din dörr leder ut till ett däck eller uteplats, kan du också styra en del av solens sken, som kan skada och blekna furniture. There finns många sätt att arbeta med fönster behandlingar på franska dörrar utan att täcka upp sina arkitektoniska skönhet.

aktre språnget

En väldigt mönstrat tyg, med blommor eller ränder, tar för mycket bort från de vackra franska dörrar. Sheers är det vanligaste svaret, men de är långt ifrån unikt. Att få dem märkte, prova en annorlunda och billig tyg. Köp en stor duk målares droppe trasa. Det ser ut som stora linne men kostar mycket mindre. Skär duk till storlek och sy ett hölje i toppen och botten. Fäst två tunna gardinstänger upptill och nedtill på varje dörr, och och sträck sheers däremellan. Att släppa in mer ljus, cinch varje gardin i mitten med en samordnande skärp. Bara använda några av de extra duk för att göra en båge för varje dörr.

Shades

Försök att göra nyanser för dörrarna. Rispapper nyanser är lätt och billigt men kommer att ge dörrarna ett annat utseende. Bara bifoga en dymling till toppen av dörren och hänga rispapper på det. Om du vill förankra botten, fäst en annan dymling längst ner på dörren och sträck rispapper ner till den. Du har omedelbart gjort en "Shoji" eller japanska skärmen. Den Shoji kommer sprida ljuset, men fortfarande ge dig privatliv.

Valenser

För franska dörrar som leder ut för att ett däck eller uteplats, behandla dem precis som alla andra fönster. Installera en Valance ovanför dörren. Men tänka utanför lådan. Istället för att använda tyg, klippa vinrankor från hantverk butik i rätt längd och linda den över toppen av dörrarna. Var försiktig ryktesvägen är tillräckligt hög för att den inte fastnar i dörrarna när du öppnar och stänger dem. Ryktesvägen kommer att ge en stuga eller ett land ser till din inredning.

Frosting

Frosting glaset innanför franska dörrar ger dig en annan typ av behandling som fortfarande erbjuder lite privatliv. Du kan köpa frostade dörrar eller du kan göra det själv. Glas glasyr kit finns på hobby och hantverk butiker. Du kan täcka upp varje enskilt fönster i dörrar med frost eller så kan du köpa en stencil mönster och stencilen frosten. Det är snabbt, enkelt och billigt. Oroa dig inte för att göra ett misstag. Du kan skrapa bort glasyr med ett rakblad och börja om tills det blir rätt.

Annan artikel

 • Definitionen av bricka
 • låg kostnad inredningsidéer
 • checklista för ny lägenhet möbler
 • köksventilation designidéer
 • hur man gör rustik lampskärmar
 • hur man gör något ljus en rörelsedetektor
 • hur man gör en båge canopy
 • idéer för att fylla eldstäder
 • om dekorativa glasrutor
 • hur att Refinish DuPont måla
 •