pojkar generiska sovrum idéer

pojkar generiska sovrum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-04

Boys "generisk sovrum idéer är perfekt för föräldrar som vill ha en fräsch look i sin sons rum, utan att oroa honom outgrowing design tema eller står inför dyr nykonstruktioner några års mellanrum. För en pojkes generisk sovrum idé ska fungera måste det utrymme som skall anpassas som pojken växer och utvecklar nya behov och preferenser

Färger

Samtidigt som varje pojke älskar tåg eller dinosaurier, de växer ur så småningom dessa och ta på nya intressen. Undvik dessa teman, i stället väljer att hålla sig till enfärgade eller subtila kombinationer av färger. För att avgöra rätt färg, fråga pojken vilka färger han föredrar och hur varje färg får honom att känna. Det låter som extra arbete, men trots allt måste det vara ett rum han kommer att vara nöjd med i många år framöver. Ljusare nyanser av färgen på hans val är lättare att måla över som väggarna börja visa slitage och rummet hållas fräsch, ljus och stimulerande.
En kommentar om färg, blått och grönt är den ultimata färger i ett pojkrum och åberopa fredliga känslor och fridfulla nätter. Rött är klara och levande, men svårt att helt koppla av i. Tan och brun är jordnära nyanser som ger komfort. Även om det är vanligt att föräldrar att ta för kontroll och skapa ett rum som de tycker är ideal, är valet slutligen pojke som kommer att tillbringa sin ungdom växer i rummet. Tillåta honom den nödvändiga kontrollen för att verkligen göra det utrymme hans egen

Tyger

tyger i en pojkes sovrum bör vara slätt eller åtminstone minimal i sitt mönster. Seriefigur sängkläder är bra för små barn, men barn tenderar att ersätta favorit karaktärer snabbt. Undvik plädar eller motiv tema, som södra tryck och design djur. Den idealiska tyget ska vara hållbara, trots allt en filt kan vara ett tält, ett segel eller något han drömmer upp.

Möbler

Möbler en pojkes sovrum bör bestå av kraftiga bitar utformad för att rymma honom när han växer. Dekoratör ska vara stor nog att rymma små kläder han bär nu, men även de större storlekarna han kommer att växa till. Undvik söta knoppar och handtag eller dekoration färg. Överväg skrivbord som kommer att hålla konstnärsmaterial och böcker, men kommer senare att Kompatibel med datorer och deras tillbehör. TV-stativ är bra, men tänk på att göra ett val som kommer att ha tillräckligt med utrymme att ha några spelkonsoler, troféer och favorit samlarobjekt.

Tillbehör

Boys 'sovrum idéer är inte så mycket om tillbehör som de är viktiga delar. Även små pojkar gillar att titta på sig själva i speglar. Undvik känsliga stycken, såsom söta djur värmeljus och arvegods. Istället fokuserar på speciella saker som speglar hans intressen, men är inte permanenta design klammer. Familj foton och affischer är lätt utbytbara när han växer.

Lagring

Välj lagring poster som är också vanligt i design. Fundera under sängen lådor på glasunderlägg och intetsägande hämmar. Håll leksak lådor enkelt, undvika påkostade måla teknik eller seriefigurer. Garderober borde ha ändringsbara hyllor och barer som är justerbara som pojken växer. Praktiska är nyckeln till en pojkes generisk sovrum design.

Annan artikel

 • idéer för att visa vykort
 • hur man skapar en central
 • elektriska armaturer
 • hur man gör äldre persienner öppna och stänga lättare
 • typer av metaller utomhusbelysning
 • badrum fåfänga ljus problem
 • hur man skär toalett utrymme från ett badrum matta
 • Definitionen av travertin
 • hur man målar luftspjället dörrar
 • utomhus månen kök design idéer
 •