inredningsidéer för vita rotting sovrumsmöbler

inredningsidéer för vita rotting sovrumsmöbler

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-15

Vita rottingmöbler ger en avslappnad och luftig titt på några sovrum. Påminner om en strand stuga, är vit rotting charmigt och smälter väl in i en mängd olika färger. Med några ytterligare inslag, kan ett rum av rottingmöbler förvandlas till en karibisk strand, Hawaii bungalow eller ett mysigt rum på Martha's Vineyard. Oavsett om du har några vintage rotting eller en del nyare stycken och är vide en lätt sorglösa stil som kan användas i en mängd olika former i många år framöver

Färg Överväganden

Vita rottingmöbler utgår en frisk, skarp och rent utseende. Eftersom vit är en sådan grundläggande utseende kan du välja från en mängd olika färger för att komplettera dina möbler. Pastell greener, cool blues, lavendel, nyanser av rosa eller till och med solgula allt arbete med vitt. För en strand look, välja blues och gula för att efterlikna hav och sol. En stor nautiska titt kan uppnås med blå, gul och röd. Om du föredrar en mer tropisk eller trädgård, prova en fredlig mjuk grön eller lavendel för dina väggar.

Tyger

Wicker är inte den mest bekväma konsistens att sitta på, så lägg till några sköna kuddar på sätet av alla korgstolar. Prova en fet blommigt, jordnära gröna blad eller ens blått och vitt bomull tickar för ditt rum tyger. Använda samma tryck i sittdynor, överkast och kanske även dina gardiner. Ett annat sätt att mjuka upp utseendet på din vide rum genom att en fläktande myggnät över sängen. Dessa kommer i en mängd olika färger såsom blå, lavendel, rosa och vitt och kan hittas online på många platser.

Accessorizing

För att fortsätta en strand tema, ta i nautiska eller snäcka tillbehör och vägg dekor. Fyll en glasvas med skal eller lim ganska skal runt en tavelram. Segelbåtar, fyrar eller korall är utmärkta dekorativa föremål för en nautisk tema. Ta en grundläggande vit lampskärm och varmt lim rep runt skuggan eller använda samma båtlivet rep som omtag för ditt fönster gardiner. Installera pärla styrelse bakom sängen som en sänggavel eller under stolen järnväg för ytterligare en dimension.

Wicker dresser toppar eller bordsskivor kan bli ojämn. För att lösa detta dilemma, har en bit glas skärs till i storlek bordet och täcka. Detta kommer att hålla ytan jämn och fortfarande låta skönhet korgvide att visa igenom.

Om du använder den tropiska trädgården eller tema, lägga till flera vaser av djärv tropiska blommor, en stor palm i en hörn eller färggranna ön konstverk att binda ditt rum tillsammans. En spaljé av siden vinstockar läggas till i en vägg kommer att slutföra känslan av en utomhus trädgård, eller välja vitkalkade järn arkitektoniska bitar.

Annan artikel

 • hur man ska vara eclectic hemma
 • om dekorativa kapslade lådor
 • hur man gör en eldstad hylla
 • instruktioner om hur man gör jabot gardiner
 • hur ålder en Mantel
 • hur du ger dina väggar en spraka glasyr effekt
 • hur man kan inreda trä fönster
 • olika stilar av kaklade duschar
 • vägg konsistens exempel
 • hur man kan inreda en vit platta med guld fläckar på badrumsväggarna
 •