inredningsidéer för lutande väggar

inredningsidéer för lutande väggar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-18

Decorating lutande väggar, som de som vanligtvis hittas på vindar, kan vara en utsmyckning utmaning på grund av det sneda göra hängde objekt mycket mer mottagliga för allvar än på en traditionell vertikal vägg, oavsett hur skarp det sneda råkar vara. Del vägg, en del tak, om det lutande väggar blir kontaktad på rätt sätt, kan de har några av de positiva omdömen om både

att skapa en privat Space

Istället för att tänka med sluttande väggar som väggar, tänk på dem som en vrå utrymme, eller som en liten, privat utrymme. Installera gardiner på skenor eller pärlstav gardiner på lutande vägg, antingen var muren möter taket om väggar inte är särskilt lutande, eller någonstans längs det sneda om de är. I vrå utrymme, bifoga infälld belysning i den övre delen av väggen eller snöre trädgården lyser ner längden av utrymmet. Använd kuddar eller bönor väska stolar för att göra plats bekväm. Om du är bekymrad över rummet skenbara mindre, användning fint, halvtransparenta gardiner och göra det möjligt för flera öppningar till skrymsle utrymmet.

Fästa Wall Art

Även om det kan verka lite udda att placera platt konst på en lutande vägg är det säkert möjligt och kan se bra beroende på rummet. Om du vill hänga konst, till exempel en affisch, ett foto eller en målning, måste du bifoga det i väggen med alla fyra hörn, som om du lägger det på taket. För att göra detta använder L parentes eller en mycket stark-dubbelhäftande skumtejp. Självklart, om objektet är mycket ljus, till exempel en affisch utan ram, kan regelbundna dubbelhäftande tejp vara allt som behövs.

Tänk också hänga en 3-D element som en kanot, en växt eller musikinstrument. Istället för att försöka fästa elementet på väggen direkt, häng med rep, som om du hängde den från taket.

Wall dekaler är också en idé. Det finns många typer finns för både barn och vuxna, och de har fördelen att vara självhäftande.

Paint

Det faktum att sneda väggar är inte i varje hem och varje utrymme gör dem intressanta. Samtidigt kan de göra rum verka små och stängt, som om väggarna närmar omkring dig. För att bekämpa detta, prova att måla väggen en ljus färg. Om en av väggarna är vinklad, medan de övriga är vertikala, överväga måla de andra väggarna i ett medium till mörk skugga och måla lutande väggen med en ljus färg. Om du går med två färger på väggarna, hålla taket vitt eller matcha den med en av väggen färger.

Annan artikel

 • hur man gör blomsterarrangemang med tulpaner
 • Utsmyckning idéer för en RV
 • hur du lägger sista handen vid hyllor
 • porslin vs Kina
 • hur man väljer ljudisolering
 • hur man skapar en chic vas inredning utan att spendera pengar
 • viktorianska hus målning idéer
 • hur man matchar mina bänkskivor i granit med mina golv
 • hur man bygger yttre ombord & Batten fönsterluckor för dina fönster
 • vad som är hållbart belysning?
 •