information om toskansk stil möbler

information om toskansk stil möbler

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-28

Toskansk stil inredning är en bestående stil eftersom det skapar en varm och inbjudande miljö för underhållande eller bara koppla av med familjen. Tyngdpunkten i toskansk inredning är möblerna, med sitt varumärke finish och funktioner som minns gamla världen Europeiska villor eller hus strand på Medelhavet. De bästa sidorna med toscansk stil är att vintage och repurposed bitar se sig som hemma här, så lägg några toskanska-inspirerade inslag till din nuvarande innehav och du kommer att ha en uppdaterad look.

Typer

Den dyraste typen av toskanska möbler är en antik ursprung från Italien. De flesta människor har inte råd att fylla sina hem med antikviteter, men får investera i en brännpunkt pjäs, såsom en bondgård bord eller en vintage sängram. Moderna Tuscan designmöbler är också dyr, som karakteriseras av mjuk läderklädsel och slutar marmor. För att uppnå den toskanska titta på en budget, välja toskanska-inspirerade möbler.

Funktioner

Högkvalitativ toskansk stil möbler har design funktioner som gör det sticker ut. Leta efter hantverkaren snickeri metoder i trä bitar, såsom snickeri, duva-tailed konstruktion, inbyggd nischer, graverade trim, smidesjärn inläggningar och ceder-förpackade lådor. Toskanska möbler gynnar naturliga material och rustikt finish över blanka och eleganta ytor. Bitar kan vara tillverkade av lövträ, nödställda metaller, sten och marmor.

Palette

toskanska paletten är varmt och fet. Trämöbler och arkitektoniska element kan lämnas oavslutat och omålade för en rustik bondgård utseende. En varm medium till mörk fläck på möbler ger inredningen en mer polerad glans. Klädsel kan vara mörk och smidig eller det kan funktionen färgkontraster av guld och blåklint eller terrakotta och senap.

Effekter

toskansk stil möbler är en harmonisk blandning av form och funktion. Pieces är bekväma men stabil, som planeras pågå i år. Hardwood konstruktion kan göra möbler svårt att bygga om, så det är bäst att ha endast en eller två brännpunkter per rum och använda lättare stycken såsom textilier och accessoarer att förlänga tema. En toskanska hem har en rustik elegans vilket är idealiskt för värd middagar och vinprovningar liksom mer informella sammankomster, t. ex. en afternoon tea.

Varning

En av utmaningarna med traditionella toskanska möbler är att det inte är alltid familjevänligt. Glas och bordsskivor marmor har hårda hörn och kanter. Terracotta klinkergolv är inte förlåtande av tappade tallrikar och glas. Hardwood möbler kan funktionen trim, armar, rygg och andra detaljer som gör bucklor och repor lättare. Mjuka utseende och effekterna av toskanska möbler med plädar, kuddar, dynor, lösa mattor, mattor och löpare.

Annan artikel

 • hur du skyddar din investering: handgjorda mattor
 • typer av inredning
 • hur man väljer färg färger för ett vardagsrum i varma nyanser
 • Taket stenciler & idéer målning
 • typer av lakan
 • hur man skapar en spa-tema badrum
 • unikt sätt att visa konst
 • hur man sätter laminatgolv på väggen
 • hur man värma en pool med svart pipa
 • hur man håller gardin ringar från fångst
 •