idéer för fönster kornischer

idéer för fönster kornischer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-11

Fönster kornischer är ett billigt och enkelt sätt att göra ett rum mer attraktiva. Många high-end hem har taklister på alla fönster, men du behöver inte vara rik för att ha råd din egen vackra fönster. Med ännu en minimal investering av pengar och tid, kan du göra en taklist som du kan njuta i många år framöver

Konstruera taklisten

Det vanligaste materialet som används för att konstruera en taklist är trä, men om du saknar verktyg eller kunskaper för att bygga en trä taklisten, det finns andra alternativ, som skum och kartong. Om du bygger en trä taklist, se till att träet är nivån före styckning. Om du planerar att färga trä är ett lövträd det bästa valet. Bestäm längden och djupet av taklist och skär trä. Se till att du faktor bredden på brädorna i dina beräkningar. Fäst trä med antingen spik eller skruv.

För att göra en taklist av skumplast eller kartong, skär den viktigaste inför pjäs och två stycken sidan till den längd du behöver och limma ihop bitarna. Se till att bitarna är platt och fyrkantig när den monteras. Det är en bra idé att klämma ihop bitarna medan limmet torkar. Om du väljer att göra en taklist från kartong, se till att kartong är mycket hård och tjock, annars din taklisten inte kommer att stödja vikten av dekorationer och sag efter hängning.

Heminredning taklisten

Den vanligaste sätt att dekorera en taklist är med textilklädsel. För en trä gesims, täcka taklisten med vadd och valda tyget och häfta på plats. För en skum eller kartong taklisten, svepa vadd och tyg runt taklisten och fäster vid taklisten med raka ben. Lägg band, tofsar och andra trim för att göra taklisten dressier.

Du kan lägga till gjutning till en trä taklist och måla eller färga taklisten. Järnaffärer och butiker hobby sälja dekorativa trä bitar som du kan använda för att göra taklisten mer genomarbetade. Var noga med att grundligt sand en trä taklist innan färg eller bets. Kom ihåg att använda en övermålningsbar eller stainable täta för att fylla luckor.

Du kan också använda tapeter och tapeter gränsen för att täcka taklisten. Andra idéer för roliga, kreativa beläggningar som är särskilt lämpade för ett barns rum är klippbok papper, skum klistermärken, strass, skära glas, snäckor och knappar. Om du är en begåvad konstnär kan du måla seriefigurer eller en prinsessa brud på gesimsen. Den enda gränsen för att täcka en taklist är hur mycket vikt de taklisten kan hålla och din fantasi.

Annan artikel

 • Hur storleksändra tavelramar
 • badrum uppdatering idéer
 • hur att färga en beadboard
 • hur man kan inreda ett kök med en gul bänkskiva
 • hur man gör räknare granit kakel
 • Hur kan jag göra ett litet badrum inbjudande?
 • murare burk information
 • hur man utformar en spis mantel & bokhylla
 • hur man hänga återkoppling gardiner
 • hur du utformar ditt sovrum
 •