hantverk idéer för väggdekoration

hantverk idéer för väggdekoration

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-09

Väggdekoration kan göra skillnaden mellan ett hus eller lägenhet som känns bekvämt, och en som har lite personlighet. Det finns många sätt att göra dina väggar pop, men tyvärr, professionella utskrifter med ramar och andra attraktiva dekorationer kan bli dyrt, speciellt om du vill att dessa element för att matcha den övergripande utformningen av ditt vardagsrum. Skapa uppseendeväckande vägg detaljer själv med en begränsad budget

Personliga foton

De flesta människor har ett par bilder om runt deras hus någonstans, men sällan de bidrar till en smakfull design. Ett sätt att få personlig accenter till en ny nivå är att utvidga dina favoritbilder i svart och vitt. Svart och vitt ger ett mer professionellt utseende och hjälper till att förena en grupp av bilder. Välj en ram som lyfter fram en av färgerna i dina möbler eller andra delar av rummet. Om du har flera foton, anser blåsa upp dem i samma storlek, placering i identiska ramar, och ägna en del av en stor mur till en fotosamling. Lägg dem i ögonhöjd och överväga att skapa ett intressant mönster som ett plustecken eller en fyrkant, snarare än att bara göra en rad av bilder lika avstånd från varandra.

Collage

Om du gillar personlig touch, men vill ha mer av en eklektisk stil, collage är ett bra val. Collage kombinera olika delar av material eller, i allmänhet kretsar kring ett visst tema. Objekt ovanpå och bredvid varandra i iögonfallande sätt. Förutom placering, färg är också centralt för attraktiva collage. Försök att få fram färger med kontrasterande och även kolliderar färger, men också tänka på att du vill att verket skulle fungera som en helhet, så finna en övergripande färgschema eller plan. Lägga till en enkel ram kommer att göra collage mer framstår som konstverk och integrera det med resten av väggdekorationer i ditt hem.

Tyg

Tyg, men inte traditionellt förknippas med bonader, är en intressant dekorationsmaterial. Den tillför textur, och i allmänhet syftar till att bryta upp stora, neutral områden. Det är ett enkelt sätt att få ut befintliga färger. Du kan använda tyg för stora ytor --- inklusive täcker hela delar av väggen. En tygklädd vägg kan visuellt bryta upp ett stort rum till olika bostadsområden, eller markera en arkitektoniskt inslag, som ett burspråk. Du kan också ram mindre bitar av tyg som väggdekorationer. Detta är ett lätt sätt att förena ett rum när jag använder flera mönster och färger. När inramning tyger, ramar använda och mattor i neutrala färger som svart, silver eller vitt, eftersom de inte tillför ett element av enkelhet att även den mest trafikerade tyget.

Blank Canvas

Även om du inte har konstnärlig talang eller utbildning, kan du skapa moderna utseende design till priset av en duk och lite färg. Allt du behöver göra är att använda maskering eller målartejp för att skapa en attraktiv mönster, och sedan måla den icke-tejpade avsnitt som du tycker passar. Även ett par enkla linjer verkligen kommer lägga intresse till ett rum. De tejpade områden kommer vara vit när du tar bort tejpen, men du kan gå tillbaka över dem i en annan färg senare. Välj färg färger som fungerar tillsammans med resten av inredningen, och ser bra ut tillsammans. Primära färger är en klassisk, ljus utöver det inreda system. Även om du kan behöva tillämpa mer än ett lager för att se dina linjer är skarpa nog, är detta ett enkelt dekorera idé som kan ser professionella ut.

Annan artikel

 • interiör-design färg regler
 • dinosaurie sovrum inredningsidéer
 • hur man täcker stolsdynor
 • hur du tar bort 1 / 16 kakel distanser
 • hur isolera gardintyg
 • diy rosa zebra print rum
 • hur man skär hörn gjutning
 • hur man kan dela en vägg med en gräns
 • vilken typ av gardiner kan användas på spänningen stavar?
 • idéer för flickor att dela ett litet sovrum
 •