gör-det-själv bifold dörrar

gör-det-själv bifold dörrar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-13

Garderob bifold dörrar är ett bra komplement till ett hem. Det finns många mönster av gör-det-själv bifold dörrar finns på de flesta hårdvaru-och byggnad butiker utbudet. När befintliga dörren tas bort, kan den nya bifold dörren installeras av den genomsnittliga homeowner på bara några timmar.

Var noga med att mäta garderoben öppnas innan de köper dörren. Bifold dörrar kan skäras ned till höjden men de kan inte utökas

Installera Bärlist och Övre och Nedre Vrider

Följ tillverkarens instruktioner som ingår i dörrbeslag. Center den övre skenan under rubriken öppning. Markera skruvhålen med en penna. Borra hål en storlek mindre än fästskruvarna. Rikta den övre skenan och installera den med fästskruvarna.

Skjut upp pivot parentes i den övre skenan. Tryck Lagerbock ungefär u00BC tums avstånd från bågen. Den har en ställskruv som behöver skärpas ner när lagerbock är på plats. Ett lod kommer att bli nödvändigt att rada upp botten lagerbock. En lod är en pinted vikt fäst vid ett snöre. Häng en lod uppifrån lagerbock till golvet för att hitta platsen för den nedre lagerbock som ska installeras på golvet. Använd skruvar fast botten lagerbock till golvet.

På heltäckningsmattor ett trä block kommer att bli nödvändigt för den nedre lagerbock. När platsen har fastställts, skära ett stycke trä bara lite stor än lagerbock. Med ett verktyg kniv, skär mattan på monteringsplatsen och ställ lagerbock med trä pad fästas på insidan av mattan. Skruva fast plattan i golvet.

Installera Door

Sätt i styrpinnarna med justerbart pivoterna i toppen och botten förborrade hål på dörren. Om dörrarna inte har förborrade hål, se instruktionerna som följde med bifold dörrar för att bestämma placeringen av hål skall borras. Knacka försiktigt på styrpinnar i hålen med en hammare för att ställa dem.

Sätt upp styrtapp i toppen lagerbock genom att lyfta luckan på plats. Lyft dörren och tryck ner i att engagera botten styrtapp i nedre lagerbock. Den justerbara svänga på styrstiftet kan justeras för hand genom att vrida åt båda hållen. Flytta slutet av dörren om u00BC tum från bågen.

Slutföra projektet

Installera dörren vreden på bifold dörrar enligt de tillverkar instruktioner. Generellt bör de vara placerade 36-inches från golvet i framkant bit av varje dörr. Markera dörren med mätning och borra hål 3/16-inch genom dörren. Installera vreden genom att skruva fästskruven från den andra sidan i ratten.

Gå in i garderoben och stänga dörren för att installera dörren Aligner. Den Skenorna hålla dörrarna även när de är stängda. Installera varje ungefär 6-inches från golvet på de ledande ytterkant av varje dörr.

För att helt avsluta projektet, installera gjutning kring toppen sidhuvudet att dölja överliggaren.

Annan artikel

 • hur man kan inreda med klart glas julprydnader
 • fiberoptisk belysning effekter
 • hur man använder platt marmor ädelstenar för att skapa ett målat glas fönster
 • land vägg inredningsidéer
 • hur man dyka upp igen en bänkskiva med tunn granit
 • hur du sälja din bostad i 3 steg
 • Polywood fönster behandlingar
 • hur man kan inreda på en budget med låg inkomst
 • hur man installerar Tarkett laminatgolv
 • hur till vända luftningsventil täcker in accent lampor
 •