Köket bild fönster behandlingar

Köket bild fönster behandlingar

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-17

En bild fönster i köket kan vara en källa till ljus och värme när det är inredda för att förmedla dessa känslor. Alla typer av material kan läggas mot glaset för att visa en silhuett effekt som förstärker din inredning system. En bild fönster i köket kan visa en kontrast av element utifrån eller så kan du infoga genom att utifrån och in

rustikt utseende

För en rustik behandling för ditt kök bilden änka, börja med en kappa gjord av en grov säckväv typ material i en coco brunt. Kvistar vit björkris som längs toppen av gardinstång med några stripor hängande utanför Valance kommer att avancera denna grova, naturligt utseende ännu mer. Från under Valance, hänga små antik köksprylar, såsom antika mjöl sildukar och eggbeaters. Flera trä rullande stift skulle också göra fint för att hänga smycken mot bilden fönstret. Längs ena sidan av detta fönster kan du placera en gammal behållare av metall mjölk med större vit björkris, stående på olika höjd. För den andra sidan, placera en hög kruka hus träd. Du kan svepa kruka i samma säckväv för att matcha Valance. Om björkris är tillgängliga, ger någon kvist som du har besprutas vitmålade en liknande effekt.

Bohemiska känsla

En bohemisk bild fönster behandling kan vara precis leta efter en eklektisk kök. Värmande lager av tyg gardiner som rama in bilden fönster mjukar upp området och förmedlar en kontrast från omvärlden. Genom att använda två lager ridå av kontrasterande färger du lägga till några djup i denna värme. Välj extra långa paneler som flödet till golvet för att lägga till den bohemiska känsla. Ett linne texturerat ridå av en mörkare färg utforma en ljusare färg ren skulle ge den skiktade ser som behövs för att svepa detta fönster. De kan knytas ihop med ett matchande tyg sladd. Sista touch är en pärlstav gardin som är fäst vid fönsterkarmen på samma sätt och ställe du skulle montera en skugga. Denna gardin kommer att erbjuda intrikata silhuetter av mångfärgade pärlor hängande i ett soligt kök bild fönster. Ditt kök kommer att ha utseendet av en konstnärskvarteren Greenwich Village studio loft.

Franska landsbygden Värme

För en fransk lantgård titta, prova ett fönster behandling med en swag ridå av små rosenknoppar mot en ren vit bakgrund. Lägg till två vita bomull paneler som hänger längs sidorna av fönstren och som mynnar ut mjuka stripor på golvet. Häng några vanligt vitt keramiska plattor längst upp gardinen. Sammanflätas en murgröna vinstockar längs plattor som växer upp från en hängande växt som är centrerad i fönstret på denna landsbygd bilden fönster behandling. Du kan bära denna behandling till de omgivande väggarna genom hängning plattor som är krispiga vita med en fräknig av rosen färg från gardinerna.

Annan artikel

 • hur du uppdaterar delta dusch blandare
 • hur man hänga akryl bubbla stolar
 • hur du tar bort och storlek tapet
 • hur man hänga en ljuskrona glimmer
 • hur man täcker upp linoleum bänkskivor
 • hur man ansöker trim med gap på rullgardinen
 • matsal redecorating idéer
 • hur man målar över epoxifärg i en hög vattenhalt inhägnat område
 • inredningsidéer för en häst-tema hus
 • hur man köper ett kit jägare belysning
 •