DIY: utomhus lyktstolpe

DIY: utomhus lyktstolpe

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-07-02

Från belysning en mörk gångväg eller uppfart att lägga accenter till en uteplats eller poolområdet är utomhusbelysning ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att förbättra utseendet på ditt hem. Medan du kan anlita en elektriker göra jobbet åt dig, installera en utomhus lyktstolpe kan genomföras under loppet av en eftermiddag med några enkla verktyg och en resa till din lokala hem förbättring butik

Du behöver:.
Gul eller röd färg.
En Tonka plåt och tröstare set.
En Tonka område matta.
Tonka gardiner.
Tonka eller lastbil tillbehör.

Kontrollera lokala förordningar

Ta reda på din lokala förordningar kan vara så enkelt som att du kontaktar din lokala län kontor eller kontroll av internet för att se om ditt län har tillämpliga bestämmelser utstationerad. Municode. com listor flesta koder för de flesta län i USA. Brott mot lokala byggnadsordning kan resultera i rättsliga påföljder.

Gör upp en landskapsplan

Olika stilar av lampor är bättre för olika saker. Till exempel, enligt solenergi hemma, "En vacker och tillförlitligt sätt att hålla din pool område säker på natten är att installera gatlyktor drivs med solenergi runt poolen däck. Höjden på en lyktstolpe fungerar perfekt för ljus över marken pooler samtidigt som att hålla din trädgård säkert farbar. "Å andra sidan, mini post sol ljus tenderar att fungera bäst runt växter eller träd som de är tillräckligt låg för att marken att fortfarande kunna ta ut hela dagen och samtidigt ge god kvalitet fri belysning hela natten. Det mest effektiva sättet att avgöra vad som lampor är bäst för ditt område är att observera din gård på dagtid och efter mörkrets inbrott för att se vilka områden som behöver ljus mest och som får mest sol under dagen. Gör upp din plan och ta den till hem affären för att undvika en massa gissningar och onödiga returer.

Välja Style of Light

När du har kartlagt din belysning strategi, måste du bestämma vad stil lampa och inlägget som du vill. Bortsett från estetiken, är det viktigaste beslut du kommer att möta om du vill ha en soldriven eller lågspänning ljus. Solar Lighting har fördelen att vara lättare att installera och naturligtvis erbjuder gratis ljus. Enligt hem förbättring sajt Hus-Garden, "Allt du behöver göra är att bestämma var du vill installera en ljus, sticka den i marken och du är klar. Om du bestämmer dig inte gillar den platsen, bara dra upp och flytta den. Inga nya sladdar att köra eller flytta. Ingen timer för att ställa och ingen besvärliga anslutningar att oroa sig. "Om du väljer att gå med en låg spänning alternativet måste du se till att din tänkta placeringen rimligen är nära till en strömkälla, om du inte planerar att köra kabel under jord för att en låda och omsluter den i ett väderbeständigt struktur.

Samla verktyg och material

Dina verktyg kommer att omfatta en uppsättning grävare inlägget hål, en spade och en skottkärra för att bära grus du planerar att lägga i botten av dina hål.

Standard material för detta projekt inkluderar en landskapsplan eller ritning, en trä eller aluminium lyktstolpe, fotosensor och lamphuvud. Om du väljer att montera din lyktstolpe på en bas, behöver du även bultarna för att fästa inlägg till piedestal bas. I-mark-installation behöver ingen bas. Lågspänning lampor kommer även att kräva ett batteri, elkabel och någon form av lättillgänglig strömkälla. Du kanske eller kanske inte vill bifoga din strömkabel i PVC skyddsrör men jag skulle rekommendera det här alternativet om din kabel kommer att korsa en del av gräsmattan som får klippas. I denna situation, begrava kabeln minst 18 inches under jord för att skydda den i fall du väljer att installera ett staket och glömma där kabeln är begravd. Om detta är första gången du gör detta projekt, be om lyktstolpar som inkluderar de flesta av de nämnda poster. Annars måste du köpa en lampa foto öga och ett inlägg adapter kit separat.

Annan artikel

 • hot pink rum idéer för en tonåring
 • hur man målar ett badrum väggmålning
 • pre-teen sovrum inredningsidéer
 • hur man ska vara eclectic hemma
 • hur man kan inreda inredning dörrkarmar
 • hur man täcker köksbänkarna
 • om att måla ett konkret vardagsrumsgolvet
 • hur man täcker en ful fixtur badrum ljus
 • rätt produkter för ommålning köksluckor
 • hur man gör en nålspetsen kuddfodral
 •