vinyl byte fönster installationsinstruktioner

vinyl byte fönster installationsinstruktioner

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-21

Ersätta gamla, dragiga fönster med fönster vinyl ersättning kan spara pengar på uppvärmning och nedkylning räkningar. Du kan också förbättra utseendet på din bostad genom att ta bort gamla metall fönster och sätta nya fönster i deras ställe. Och genom att byta fönster själv, kan du spara arbetskostnader som du skulle betala för att ett fönster bolag

Få rätt storlek Window

Mät eller de fönster som ska ersättas. Mät bredden på toppen, mitten och längst ner i fönstret och vänster, center och höger på höjd. Gå med den minsta av siffrorna för höjden och bredden på din ersättning fönster eller fönster. Ta inte bort gammalt fönster tills du är säker på det nya fönstret passar och du är redo att ersätta fönstret just då och där. Kontrollera också öppningen för fönstret genom att mäta diagonalt torget öppnas jämfört med nya fönster storlek.

Tänk Thermopane fönster för effektivitet och för att sänka dina värme och kyla kostnader. Dessa specialitet glasrutor hålla sol ute på sommaren och värme på vintern för att sänka dina energikostnader.

Ta ut gammalt fönster

Först, ta ut glaset i den gamla fönster, om möjligt. Windows är vanligtvis fast i fönsterramen sida och toppa med skruvar. Dessa skruvar måste tas bort. Om du har att göra med metallstomme, kan du behöva använda en kofot till metallen för att få fönstret ur ramen. Med metall fönster, kan du behöva böja ramen lite för att få det gamla fönstret ut.

Removal är likartad för trä-frame-fönstret, men alltid ta ut fönsterglaset första när du tar bort en trä-frame-fönstret. Fönstret kan ha installerats med spikar istället för skruvar, så du kan ta bort spikar istället för skruvar.

Prep arbete

städa upp röran, såsom gamla täta, från det gamla fönstret. Undersök trä eller cement block väggen för att se till att den är i gott skick. Om det är, du är redo att installera din nya fönster.

Installera nytt fönster

Sätt ditt nya fönster på plats genom att luta fönstret upp i öppningen med bågen stängda och låsta. Sätt ner den på plats längs fönsterkarmen. Wrap omkrets fönstret med isolering. Om det är mindre än en 1/8-tums klyfta mellan fönstret och öppna, kan du bortse tilläggsisolering.

Bifoga tröskeln förlängare, om det behövs och trimma den för att passa i öppningen.

Dra anpassning klipp och bågen skadereglerare. Använd shims för att hålla fönstret på plats samtidigt kontrollera dess passform. Se till att fönstret är plan och lod med hjälp av en nivå på toppen av fönstret på dess underkant och längs vänster och höger sida. Bubblorna på nivån kommer att visa om fönstret nivå och lod. Bubblorna när du håller den nivå vertikalt avgöra om den är i lod eller inte.

Mät från övre vänstra till nedre högra hörnet och från övre högra till nedre vänstra. Om mätningarna är lika, då fönstret är torget och på plats.

Kontrollera att fönstrets weatherstripping är intakt och rak.

Installation skruvar ska ha kommit med fönstret. Skruva fönstret på plats genom de förborrade hålen i fönstret sidostycken. Dra inte åt skruvarna. Detta kan leda till skador på fönsterkarmen.

Slutgiltiga justeringar

Dreva runt fönster och täck monteringshål.

Sätt tätningsmedel i ytterkanten av fönstret.

Se till att öppnas, stängs och låser ordentligt.

Rengör fönstret väl eventuellt skräp och kasta alla projekt skräp borta.

Go över tillverkarens riktlinjer för korrekt underhåll och drift av fönstret.

Annan artikel

 • hur du ställer in tidszonen i en skyscan atomur
 • hur man värma en pool med svart pipa
 • jämförelse av olika typer av bänkskivor
 • hur man kan inreda med ett stort torg spegel
 • hur man installerar en extern ljus på fasader i vinylplast
 • feng shui vardagsrum färger
 • hur du lägger nät till Windows garageport
 • hur man kan inreda en mantel med apotekare burkar
 • hur man kan inreda platt-TV omfattar
 • vattenbaserade kontra oljebaserade polyuretan för trägolv lackering
 •