våren tabell mittpunkten idéer

våren tabell mittpunkten idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-25

När du tänker på en fjäder tabell mittpunkten, blommor komma naturligt att tänka på. Men en säsong mittpunkten kan vara mer än ett kluster av blommor plopped på ett tydligt vas. Med lite fantasi och ett öga för det ovanliga, kan du skapa en central som är en sticker istället för att bara standard

Fartyg

Vaser är de traditionella val för våren centerpieces men många olika typer av objekt kan tjäna som intressant och fängslande, fartyg mittpunkten. Titta runt ditt hem för vardagliga föremål som kan återanvändas utlovat. För en nyckfull mittpunkten överväga att använda en murare burk, en samling av mångfärgad eggcups eller tenn vattenkanna. Om du vill skapa en mer elegant utseende, lägga till en blomsterarrangemang till en ljus-vit soppa terrin, en blänkande silver tekanna eller en visning av känslig vintage tekoppar.

Plant Life

För en fräsch ta på en fjäder mittpunkten avstå från blommor och välj oväntade objekt som din viktigaste komponenten. Ordna en skål med klargula citroner i mitten av ditt bord för en färgstark samlingspunkt. Visa ett spår av murgröna i en fönster i trä låda som en nick till alla levande greener på våren. Plats nyligen spirande filialer eller stripig vetegräs i en hög vas för en display som drar ögat uppåt. Du kan även lägga egendomligt formade svamp, inbäddat i en bädd av mossa, att lägga till en känsla av skogsmark fantasier att en fjäder tabell.

Fillers

ljust Använd färgade utfyllnadsord för att ge ett dramatiskt touch på en klar vas. Vas fyllmedel ett enkelt sätt att inte bara gömma stocklöpare utan att också lägga till fler visuella intresse för en mittfåra. Tranbär, blåbär och marmor passar bra i små vaser, snäckor och stenar passar in medium vaser. Och stora containrar kan fyllas med citrusfrukter som citroner och limefrukter

ätbara objekt

Välkommen våren med en central som är frodiga, doftande och smakrik. I stället för traditionell central greener användning sparris och kronärtskockor baby. Inkludera druvor-i en mängd olika färger-med filialer arrangerade i en hög vas. Färska örter lägga till en aromatisk touch en bukett prästkragar, liljor eller syrener. En kristall skål med lysande röda jordgubbar är en slående dekorativt element när de visas bland en helt vit färgskala.

Fågelbon

Grace ditt bord med en dekorativ fågelbo mittpunkten som signalerar vårens ankomst. Att skapa individuella små bon, skär stjälkarna bort av öppnade blommor, som pioner eller rosor, och placera varje blomma i en skål eller glas fylld med vatten. Placera ett par små faux ägg i mitten av varje blomma och du kommer att ha flytande bon att underhålla dina gäster. För ett fågelbo mittpunkten som inte kräver blommor, blad visa sallad i en dekorativ skål eller Kina kompott och tillsätt några hårdkokta vita eller bruna ägg i mitten. För ett annorlunda utseende, ersätta Hosta eller ormbunksblad för salladsblad och använda färgglada Foliebelagd choklad ägg istället för riktiga ägg.

Annan artikel

 • idéer för kreativa hem innertak
 • hur man kan jämföra mörkläggningsgardiner
 • hur att Refinish metallplattor
 • vägg konsistens exempel
 • Feng Shui tips för en sund ekonomi
 • hur man målar infällda lampor
 • de bästa sätten att dekorera ditt badrum
 • hur man omforma ett fluorescerande ljus låda
 • Hur man väljer en levande färg utrymme färg för inredning
 • falla gardiner och inredningsidéer för köket
 •