tonårsflicka sovrum inredningsidéer

tonårsflicka sovrum inredningsidéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-24

Teen flickor behöver en fristad där de känner sig bekväm och avslappnad. Daterad inredning från barndomen kan göra en tonåring känna hennes rum är inte speciell. Att inreda denna viktiga rum, rådfråga din tonåring för idéer och kreativ input eftersom hon kommer att tillbringa mest tid här. Beroende på din tonåring smak, har du många alternativ att dekorera

Vintage

Om din tonåring är en period filmfantast eller åtnjuter vintage, anser dekorera sitt rum på denna stil. Om till exempel hennes favoritfilm är Moulin Rouge, fråga henne om hon vill ha en fransk boudoir tema. HomeDesigning. com erbjuder dessa tips för att göra din make-over överkomligt: skura second hand butiker, loppmarknader och butiker sparsamhet för en mässing säng eller andra punkter i detta tema. Ram billig filmaffischer för vägg dekor.

Eller om hon är ett fan av film noir, skapa ett rum som återspeglar den eleganta stilar av 1940-talet och 50-talet. Denna typ av möbler är också lätt tillgänglig på second hand butiker och får bara behöver ett lager färg se fräscha.

Flower Power

1960-talet hade sin egen speciella färger och mönster. Om din tonåring gillar den här eran, använda ljusa färger som solgult, lysande orange, limegrönt och knallrosa att efterlikna dess utseende. Måla väggarna en av dessa färger och sedan använda strö för att införliva blommor. DecoratingKidsRooms. net föreslår att, om du eller hon är konstnärlig, spår en av blommorna från sängen att använda som mall. Sedan måla en vägg med blommor som samlande punkt. Lägg till en pärla skärm framför garderobsdörren och din tonåring kan börja njuta av hennes svängig pad.

Favorite Color

Använd dina tonåringar favoritfärg. Fråga henne om hon skulle vilja ha ett svartvitt rum. Med hjälp av olika nyanser och strukturer av hennes favoritfärg är ett enkelt trick som för rummet tillsammans. Accessorize i samma färg för en lugnande blick. Om du inte vill köpa nya sovrumsmöbler, anser måla allt i samma färg kostnadseffektivt att fräscha rummets utseende.

Lägenhet stil

Skapa en lägenhet stil rum har särskild attraktionskraft för de äldre tonåring. Ersätt hennes säng med en futon eller billig utdragbar säng. Använd sedan bokhyllor och andra knep lagring för att efterlikna en liten lägenhet. Skapa sittplatser och studera områden så att hennes rum är funktionella samt attraktiva. Avsluta med ett kast matta att utrymmet verkar mysigt.

Annan artikel

 • hur man gör något ljus en rörelsedetektor
 • hur man kan inreda ett primitivt kök
 • hur man väljer rätt färg att sätta stämningen för ditt rum.
 • hur man väljer sovrum måla färger i djuprött och Bayside blå
 • hur man hänga en maträtt torkställning över vasken
 • kreativa sätt att dela upp rummet i en lägenhet
 • hur man installerar gummimatta eller rulla golv
 • hur man mäter för utbyte lampskärm
 • havsstranden inredningsidéer
 • hur man kan inreda med klädsel, tofsar och fransar
 •