pojke badrum idéer

pojke badrum idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-27

När man dekorerar en pojkes badrum, ta en cue från barnet och använda hans intressen som inspiration för din design plan. Använda färger, stilar och kreativa lösningar lagring som spelar på temat, och lägga till tillbehör som knyter ihop det. Lite fantasi kan gå långt i att skapa ett roligt och vackert badrum

Sport Badrum

Dekorera badrummet kretsar kring din sons favoritsport. Använd hans favorit lagets färger att välja färg, duschdraperier, handdukar och mattor bad.

Använd sportutrustning på ett ovanligt sätt. Konvertera ett basebollträ i en handdukshängare. Häng en basketkorg hindra över dörren. Skruva fotboll hjälmar i väggen, upp och ner, för att skapa hållare för badleksaker, grooming leveranser och rullas upp tvättrasor.

Inkludera souvenirer från spel han deltog. Använd souvenir koppar för att hålla tandborstar och hänga vimplar och fingrar skum på väggen. Rama in och hänga affischer av hans favoritspelare.

Bilar Badrum

Börja med en svart-vit rutiga golv och vita väggar. Häng svarta hyllor och inkludera krom fixturer.

Häng vägmärken och navkapslar på väggarna. Sätt modellbilar på hyllorna. Hitta bil-tema badrumstillbehör såsom tvål rätter, innehavare tandborste, dryckeskärl och duschdraperier.

Få en svart bad mat och använda gult tyg färg för att måla en linje längs mitten som en väg.

pirat-tema

Lay plastgolv som liknar trä. Måla väggarna blå, som himlen eller havet. Om shopping för en fåfänga eller skåp, välj rustikt utseende trä. Också välja rostande utseende fixturer.

Häng trähyllor och använda pirat muggar för att hålla små föremål på dem. Använd träpinne rack för att hålla kläder eller kläder.

Få en svart duschdraperi och förvandla det till en Jolly Roger flagga med en stor dödskalle. Om det är ett tyg gardin, använda textilfärg. Om det är en plast gardin, klippa ut mönstret från kontakt papper och fäst den på framsidan av gardinen. Alternativt, skaffa en duk benvit duschdraperi och hand-måla en skattkarta på den med tyg färger.

Häng ett fartygs ratt på väggen som dekoration. Häng några fisknät runt i rummet. Använd en stor kista leksak skatt som kläder hindra, eller en mindre att hålla leveranserna som skumbad, tvål och schampo.

Få en hängande papegoja är abborre från en djuraffär och hänga den i taket. Limma eller knyta en leksak papegoja att sitta på abborre.

Annan artikel

 • plastfönster behandling
 • hur man skapar glam för ett hemmakontor
 • hur man hänga bilder i en husbil
 • idéer för badrum fönster dörr
 • hur matcha tapet och tyg
 • Hur man väljer en färg badrum måla i rött och silver
 • havsstranden inredningsidéer
 • hur man väljer levande färger rum måla i pumpa och mint
 • hur man målar ett litet sovrum
 • äpple krans riktningar
 •