modern plantskola inredning

modern plantskola inredning

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-03

Utforma en plantskola är en viktig uppgift för många nyblivna föräldrar. På ungefär samma sätt som utformar varje rum i huset kan lägga karaktär och värme till en miljö där familjer och vänner koppla av och varva ner, bör plantskolor vara lugnande, inbjudande och mysigt. Plantskolor med en modern stil har blivit mycket populära och är relativt lätt att skapa. Ett modernt rum är lätt att övergången från en plantskola i ett barns rum också, eftersom modernitet är inte åldersspecifika

Wall Decor

Du kan välja en väggmålning, tapeter eller färger färg för din vägg dekor. Moderna väggmålningar har ofta ränder, prickar eller geometriska mönster. En annan populär metod är att använda en tapet gräns som lätt kan tillämpas, då bort bör den moderna förskolan inredningen blir inte längre önskvärd. Många föräldrar väljer starka färger för bakgrunden rummet färg med två kompletterande färger som den viktigaste val och sedan svart, grå, brun eller vit för en kontrasterande trim. Du kan välja att göra den övre halvan (eller kvartal) på ditt rum en färg och dela rum med en linje, som lämnar den nedre halvan vit, grå eller svart.

Möbler

De flesta plantskolor har en krubba, ändra bord, fåtölj /rocker och armoire eller dresser. Det kan ibland vara meningsfullt att ha ett skötbord med en byrå under, eftersom det sparar utrymme och gör det lätt att dölja de många saker som behövs när du har en baby, som blöjor och leveranser bad. När du väljer en spjälsäng, är det viktigt att överväga hur mycket utrymme du har. Rund spjälsängar kan vara bra för små utrymmen, men om utrymmet inte en fråga, är det mest kostnadseffektiva alternativet en krubba som förvandlas till en barn säng och sedan en hel säng. Dessa kan vara lite dyrare, men de sparar pengar i det långa loppet. Om du väljer en rund spjälsäng, se figurerna i rummet komplimang den runda formen, snarare än kontrasten. Du vill inte ha massor av olika geometriska former i ett modernt rum, eftersom tanken är modernitet med en slät kant, eller harmoniskt utseende. Det enklaste sättet att göra dina möbler passar in i moderna barnkammaren tema är att välja samordna moderna färger, såsom grå, vit, brun, grädde eller svart. Moderna möbler är oftast inte plysch eller smyckade. Den har en enkelhet att det som vanligen återfanns i 1950 och 1960.

Tillbehör

Moderna spjälsäng sängkläder kan vara något av en utmaning att hitta, eftersom de flesta detaljhandlare inte leverera den. Men det finns vissa återförsäljare som är specialiserade på modern plantskola möbler och inredning. De kan erbjuda fönster behandlingar i en uppsättning med modern stil spjälsäng sängkläder. I slutändan kommer att köpa fönster behandlingar i en uppsättning med lakan och stötfångare spara pengar. När du väljer stil, kom ihåg att enkla, djärva färger och mönster har en modern kant till dem. Många föräldrar väljer lampor med geometriska eller runda former och metallic, solid lack soptunnor. Svart och vitt målningar eller fotografier av stadsbilder kommer att komplettera inredningen. Vissa människor tycker att enkla målade i komplementfärger kommer att fullborda rummet. När du skapar en modern förskola, är enkelhet bäst. Enkelt, djärva färger och former ger dig det utseende du önskar.

Annan artikel

 • hur man lägga keramiska plattor på betong källarvåningen
 • hur man kan inreda platt-TV omfattar
 • hur man gör ett bad ser ut som en spa
 • vad är skillnaden mellan satin & sateen lakan?
 • hur man hittar en kina mönster
 • anslagstavla idéer för ditt sovrum
 • hur isolera fönster behandlingar
 • hur du uppdaterar ditt badrum utan remodeling
 • Hur man monterar en yttre lampan i taket
 • hur du väljer ett färgschema för ett familjerum
 •