modern inredning idéer

modern inredning idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-29

Modern design handlar om värme och finess. Det tar rena linjer och svala reflekterande element som glas och stål och balanserar dem med varma komponenter såsom mjuka kanter, inbjudande texturer och natursten och trä. Samtida färgscheman involvera neutral bakgrund accentuerat med poppar av djärva färger och inslag av svart. När du känner till grunderna och välj din färgpalett är det enkelt att lägga till modern stil till varje rum i ditt hem

Boyta

För att uppnå en varm, modern look i ditt vardagsrum, börja med en neutral vägg färg, t. ex. bruna eller ljusbruna. Använd en matt lack, det absorberar mer ljus och ser mjukare än en glansig yta. Täcker en vägg med texturerat tyg kan lägga både mjukhet och visuella intresse för din vägg utrymme (men se till att hålla den enkla tyg mönster).

Välj möbler med mjuka, rena linjer och små prydnader. Gå inte i satser-blanda bitar ger ditt rum en one-of-a-kind utseende och tillägger karaktär.

Du kan använda enkla möbler för poppar av färg eller hålla dina möbler neutral och använda saker som mattor, väggdekorationer, skulpturer och kuddar för din färg element. Om du älskar fet mönster, mindre tillbehör platsen att använda dem.

Kök

Den varma element i köket kommer från ditt skåp, golv och val bänkskivan. Mahogny och körsbär avslutar skåp fungerar bra, särskilt kompletteras med snygga rostfria drar. Använd natursten golv som skiffer och travertin för ditt golv och granit eller polerade betong för dina bänkskivor. Polerad betong är billigare än granit och kan göras i valfri färg eller mönster du väljer.

Du kan gå med rostfri utrustning för dina kalla element. Dessutom installerar en glasmosaik backsplash och glas ljusarmaturer är bra sätt att lägga till en modern touch av färg och glans.

Badrum

Natursten plattor också fungerar bra i badrum. Blommor, armaturer med gula eller krasslig glas och dekorativa stenar och ljus kan alla användas för att lägga värme, färg och personlighet. För din svala element, anser strömlinjeformade krom kranar, drar rostfritt stål på skåp och rena linjer fartyg handfat handfat.

Sovrum

Gardiner och sängkläder kommer naturligtvis att lägga mjukhet till ditt rum, så se till att möbler har rena, enkla linjer. Följ samma riktlinjer som i vardagsrummet. Undvika apparater, hålla stora ytor som väggar och sängkläder neutral och använda tillbehör såsom kuddar, konstverk och lampor för att lägga till färg, konsistens och djärva mönster

Matplats

Håll möbler minimal i din matsal. Om du måste använda en buffé, hålla det enkelt och proportionerliga och har endast en eller två större dekorativa föremål ovanpå. Bordet ska vara av glas eller mörkt trä och har rena linjer utan sniderier eller rulla. Du kan lägga till färg eller funky inslag stil med stolar, dukning, konst och armaturer. Om din matplats strömmar in ditt kök eller vardagsrum, kom ihåg att du måste hålla en sammanhållen design genom alla rummen.

Annan artikel

 • Hur man väljer en flickas sovrum lacken
 • hur man täcker stolsdynor
 • Hur man använder en allvarlig matas färg spruta
 • hur du döljer en pistol säker
 • hur man täcker skavanker på en betongvägg
 • hur man väljer inredning hemmabio
 • Martha Stewart anslagstavla idéer
 • hur man gör en skugga box för baby objekt
 • hur man kan inreda ett kök med unika fönster behandlingar
 • västra fönster behandlingar
 •