måne och stjärnor plantskola inredning

måne och stjärnor plantskola inredning

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-23

En måne och stjärna plantskola är ett populärt val för en pojke eller en flicka rum. Glad och lätt att sätta ihop, handlare göra massor av punkter för att skapa en drömlik plats för ditt barn. Blues och gula är vanliga färger för detta tema, men du kan hitta andra färger i täcken stjärna motiv och plädar. En fredlig tillflyktsort för en ammande mamma och en lugn plats för en sömnig babe, sätta din måne och stjärnor plantskolan tillsammans i helgen

Väggar

Måla väggarna i din barnkammare en lätt till medium blå färg för att efterlikna en himmel. Använd en speciell väggmålning som en accent på väggen bakom spjälsäng. Välj en charmig plantskola väggmålning som Goodnight Dreams väggmålning som visar en draperad fönster och fönster bänk ser ut i en natthimmel. Det finns även en nallebjörn för att slutföra utseende. Du kan även hitta skal och piska väggmålningar natthimlen från källor på nätet eller byggvaruhus. Mät din vägg blanksteg och sedan bege dig till butiken.

Glöm inte taket i din plantskola. Måla taket en mörkare nyans av blå och använda vita listen för att inaktivera det. Placera en del skal och piska stjärnor eller glöd-in-the-dark stjärnorna i en virvel mönster över taket för att ge barn något fridfull att titta på.

Sängkläder

Välj en enkel svart eller vitt trä spjälsäng, och klä upp det med månen och stjärnorna sängar. Du kan hitta färgglada blå och gula månen och stjärnan filtar spjälsäng och kuddar eller mer täcke-liknande filtar med stjärnor på dem beroende på din smak. Du kan också hitta spjälsängar med stjärnor, men du vill inte överdriva motivet. För mycket av din valda tema gör att rummet ser kitschig och förringar den rofyllda känsla du försöker skapa.

Tillbehör

Köp en matchande skötbord och en liten krubba-sidobord eller byrå som du kan sätta ett bordslampa på. Köp en härlig måne och stjärnor lampa från barnet möbelvaruhus eller göra en själv genom att köpa en liten lampa med en bas och vit skugga. Hot lim några måne och stjärnor former som du får från din hobby butik till basen. Lägg till några krusiduller till färgen, och du är redo.

Placera ett mindre område matta framför sängen, som också ditt tema. Du kan köpa en snygg blå matta med vita och gula stjärnor på den, eller plocka upp en vanlig blå matta som matchar dina sängkläder.

Du kan också dekorera väggar lite mer runt skötbordet med något tema-relaterade konstverk. Välj en "Dream" ord konstverk eller en måne och stjärna illustration att hänga på tomma väggar. Du kan också placera en spegel över från ett fönster för att hjälpa studsa ljuset i rummet och ge ögat en paus från månen och stjärnan motiv.

Annan artikel

 • hur taft rynka sidengardiner
 • hur man gör ett studentrum söt
 • hur du tar bort torr olympisk färg från kläder
 • hur du uppdaterar ditt hem på en budget
 • Hur man monterar en caddie till en glasfiber dusch
 • Polska keramik mönster information
 • hur man kan inreda en västerländsk sovrum
 • hur man håller och använder döda blomsterarrangemang
 • portblad för barn
 • hur fläcken trimma
 •