ljus dekoration idéer

ljus dekoration idéer

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-04

Vad finns att inte älska om ljus? Ljus skapar doftande dofter och fredliga känslor. De har ett unikt sätt att göra ditt hem luktar som om du har baka en ny paj, eller rent och fräscht som ett fält fullt av lavendel blommor. De är det perfekta komplementet för en lugn natt ensam, eller den romantiska inställningen att tillbringa med din speciella någon. Oavsett syftet, finns det flera sätt att dekorera med ljus

Ljusstakar

Ljusstakar är inte ett minne blott. Det finns inget bättre sätt att dekorera ditt hem, än att använda ljusstakar på middag. Ljusstakar sätta en sofistikerad element i en tabell. Även en TV middag ser elegant i ljusskenet. Ta det ett steg längre genom att använda blommor eller grönska att dekorera runt dina ljus. Ljusstakar är inte bara för semester, speciella tillfällen eller söndagsmiddag. Det finns ingen anledning att ditt vardagliga middagen inte kan firas med stil, genom att använda ljusstakar.

badrum inredning

Inget säger romantik som en trevlig skumbad med levande ljus. Pelare ljus gör ett utmärkt komplement till ditt badrum en romantisk stämning. Du kan antingen använda ljus med romantisk doft som Rose, sandelträ, eller ens choklad. Om din älskling har problem med dofter, använda oparfymerade ljus. Samma teknik kan användas i sovrummet. Förbättra stämningen genom att strö rosenblad runt basen av ditt ljus och i ditt sovrum eller badrumsgolvet.

Vägglampor

Ljus gör underbara vägg dekor för ditt hem. Företag, t. ex. PartyLite, säljer järn mönster som visar ljus som kan hängas på väggarna. Walmart säljer liknande konstruktioner för lägre priser. Hursomhelst, dessa mönster sätta dekor samt praktiskt. Om du skulle förlora makten i ditt hem, tända ljus för ljus. Om du väntar gäster, tända ljus lägga till i atmosfären.

Holiday Decorating

Använd din överblivna ljus att tända ditt Halloween Jack O 'Lantern eller ljus fyrverkerier på den fjärde juli. Skapa lugn julpynt med hjälp av ljusa ornament, krans och stora ljus pelaren. På sommaren, ljus gör ett underbart komplement till alla bakgård grill. Behöver du en unik sommar mittpunkten? Gröp ur hålrummen i din cantaloupemelon, vattenmelon eller mysk melon. Byt ut hålrum med värmeljus på ett unikt centrum.

Underhållande gäster

Om du ska ha gäster, eller en mellanstation ditt hem ut till försäljning, prova att använda flytande ljus i ditt badkar med flytande blomblad. Denna teknik är lugnande och inbjudande på samma gång. Setup en pelare ljus med lugnande doft av lavendel, med en vas full av släta stenar att sätta en spa-upplevelse för dina gäster. En sak är säker, kommer att dina gäster vill inte lämna ditt hus.

Annan artikel

 • hur man utformar anpassade kolumner
 • Dekorera för rum hantverk
 • hur man kan inreda ett sovrum i kungsblå och aqua
 • hur man använder dekorativa fönster film för hem du00C3 u00A9 cor & integritet
 • sovrum tema idéer för vuxna
 • hur man mäter öppningar för fönsterluckor
 • om kök svarta tavlor
 • hur man installerar olika trägolv i hemmet
 • hur man byter gamla träpaneler med sheetrock
 • soja ljus kontra vanlig
 •