idéer för gardinstänger

idéer för gardinstänger

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-26

Gardinstänger inte bara ett redskap för dig som vill hänga gardiner utan också hjälpa accentuera rummets inredning. Genom att beakta dina hobbies, resor eller andra personliga intressen kan du designa en-av-en-slag gardinstänger och behandlingar fönstret för att göra ett personligt uttalande. Gardinstänger allt från traditionella och färdiga till den ovanliga och handgjord. Affären stavar kan anpassas för en mer personlig touch eller hobby och material idrott utnyttjas för din egen signatur-look

Skiers Room

Utnyttja din favorit hobby att lägga till en touch av fantasier till ditt rum medan återvinning objekt som du redan har. Till exempel: En skidåkare kan ha rummet för att återspegla sina bästa vintersport.
Gardinstänger kan vara formade av ett par rensade upp oanvända ski-stolpar monterad på fönstret. Innan hängande i stavar, besluta om dina gardiner kommer att hänga i eller utanför fönsterkarmen. Häng ski-stolpar över ramen för att ge plats åt korgar och poäng. Använd parentes lång nog att rymma korgen bredd. Om du vill att dina gardiner vara inne i fönsterkarmen, en matchande eller kontrasterande kappa kan hängas på skid-stavar, och dina gardiner hängs upp på en fjäder belastning stav inuti ramen. Om du använder fliken gardiner eller en kappa, medge flera inches högre än de faktiska gardinen och hänga skid-stavar högre för att rymma för fliken luckorna. När du använder tungt tyg, se till att polerna är robusta och väl säkrade för att hålla vikten. Du kan behöva spänna stavarna har hunnit halvvägs. Dessutom vara säker på skid-poliga korgar faller utanför gardinen bredd.

Garden Room

För en trädgård rum effekt, överväga att anpassa Fragonards sjuttonhundratalet målning "Swing". Köpa färdiga spön i rätt bredd, sedan måla dem gräs grönt eller himmelsblå. Hitta längder av siden-blomma vinstockar att samordna och /eller kontrasterande färger och vind dem runt stänger. Fäst blomman vinstockar på flera ställen längs stavar med en klick smältlim. Montera stavar ovanför fönsterkarmen att rymma lätt fliken curtains. Carefully tråden tyget på spön och avsluta slutar med dinglande blommor och vin. För gardin omtag, sits dockor klädda i RYNKAD rosa klänningar som skildras i målningen på gungorna bundna med naturliga rep.

Använda färg och konsistens

ett rums inredning börjar ofta med färgval, vare sig levande eller jordnära, ljus eller mörk. Dina gardiner och gardinstänger kommer att betona den stämning du vill skapa samt ge avskildhet, temperatur och ljusstyrning. Färgkartor och hjulen kan hjälpa dig att göra dina beslut. Ofta kommer en motsatt färg på ett liknande djup framhäva andra, till exempel en djupt röd gardin foder kommer att göra skogen gröna gardiner verkar mer uttalad. Din gardinstänger hjälpa till med vilka tyger som ska användas. Om du använder en utsirad tapp, som i trädgården rummet, välj fast gardiner. Ski-polig spön är snygga och raka, så en tryckt tyg konflikt inte med dem.
Texture tillför ytterligare intresse för dina gardiner. Vissa designers föredrar flera vikt och texturer, medan andra föredrar tyger som är likartade. Det är ditt val. En tung högt prydda brokad kanske för tung för blomsterträdgård rummet gardinstänger, men en lätt, skulle luftigt material fungerar bra. En tung väv skulle komplimang eleganta utseendet på ski-poliga gardinstänger och låna en intressant kontrast.

Annan artikel

 • DIY: keramiska plattor golv
 • gröna golv alternativ
 • Hur man monterar en caddie till en glasfiber dusch
 • hur man sätter upp tapeter i ditt hem
 • hur reparera ljus repor i målat trä möbler
 • allergivänliga örngott
 • måne och stjärnor plantskola inredning
 • om dekorativa glasrutor
 • hur man ordnar en tvättmaskin och torktumlare i en tvättstuga garderob
 • hur man tråd en GFI strömbrytare
 •