hur man lär sig reupholstery

hur man lär sig reupholstery

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-19

Konsten att reupholstery kräver utbildning, men kan lätt dras med beslutsamhet, engagemang och ansträngning. Det finns flera metoder för att lära sig klä möbler. Välj den metod som fungerar bäst för din situation för att skapa en ny karriär i klädsel eller helt enkelt lära sig att tapetseraren möbler för familj, vänner och eget bruk

Du behöver:.
Böcker
. . DVD


1
Besök klä Magazine Online (se Resurser nedan) för en klädsel primer som detaljer grunderna i reupholstery-inklusive verktyg, förnödenheter och utrustning-och erbjuder tutorials på tillskärning och sömnad möbeltyg, installera en dragkedja och återvinna en stol matsal.
2.
Ring en lokal community college eller universitet och fråga om de erbjuder klädsel klasser. Om de inte erbjuder för närvarande en klass, fråga om de har planer på att erbjuda en eller om de känner till ett annat college som gör det.
3.
Ring avdelningen vuxenutbildningen i din stad och fråga om de erbjuder en klädsel klass. Deras program är utformade för vuxna som vill lära sig ett nytt handel utan att ta en hel akademisk kurs och de ibland bjuda reupholstery klasser.
4.
Kontakta lokala sömnad butiker och varuhus tyg och fråga om de erbjuder klasser. Sömnad är en av de viktigaste reupholstery uppgifter att lära sig så många sömnad butiker erbjuder gratis eller till låg kostnad klädsel klasser.
5.
Söka jobb i ett tapetserarverkstan, en båt fabrik eller en möbelfabrik. On-the-job training är ett utmärkt sätt att lära sig konsten att återvinna möbler.
6.
Volontär som en tapetserare hjälpar. Ring en lokal tapetserarverkstan och be dem att utbilda dig till reupholsterer möbler i utbyte mot frivilligt arbete. Arbetet skulle kräva sådana uppgifter som att ta bort gamla möbler beläggningar, svepande och butik sanering, hjälp med möbler hämtning och leverans och andra allmänna arbetsmarknaden. I utbyte skulle tapetseraren lära dig reupholstery.
7.
Köp en bok som "komplett steg-för-steg Klädsel" av David Sowle och Ruth Dye, 203B "Singer Klädsel Grunderna Plus: komplett steg-för-steg-guide Foto "av Steve Cone, 2007, eller" Klädsel:. . En Nybörjarguide "av David James, 2004
8
Köp en klädsel utbildning video. Beacon Tyg erbjuder fyra DVD träningspass som lär ut grundläggande till avancerade reupholstery och klädsel tekniker reparation.
9.
Ta en kurs reupholstery korrespondens från Foley Belsaw Institute. De ger allt som behövs för att börja och lär dig om klädsel verktyg, stoppade möbler, sömnad stoppning och överdrag, modernisering och skapa anpassade möbler och mycket mer.
10.
Titta på gratis klädsel video online på Spirited Lady Boutique (se Resurs nedan). Välj mellan att lägga welt och återvinna en paketerad matsal säte rum stol, som arbetar med webb, säckväv och skum, sömnad klädsel sömmar och andra ämnen.

Annan artikel

 • kakel idéer för en foajé
 • hur man hänga återkoppling gardiner
 • hur man kan inreda ett gammalt fönster träram
 • hur du skriver ut din egen möbeltyg
 • hur man hittar en nemo dekal
 • hur du tar bort färg överföra på en automatisk
 • hur man gör tassles för kuddar
 • hur man målar kalligrafi på dina väggar
 • idéer för småhus
 • Hur konvertera grundläggande belysning till en rörelsesensor
 •