hur man kan inreda ett etage hem

hur man kan inreda ett etage hem

Upplagd av:admin uppdateras: 2015-06-07

Hus finns i olika former. Till exempel ranch hus består av en enda nivå. Ett hus kan vara en sida hall kolonial med två våningar och en trappa åt sidan. En av de vanligaste boende planer är en etage hus. Etage hus är uppdelade i flera berättelser med korta inredning trappor i mitten. Dekorera ett etage hus är lätt om du följer vissa allmänna principer

Du behöver:. .
Paint
Mattor.
Tryck på ljus.


1.
Presentera hem gäster med en foajé. Den foajé i ett etage hem är vanligtvis det första som folk ser när de går in i huset. Använd denna möjlighet att ställa in och välkomna folk in i ditt hus. Välj en färg som du använder i resten av huset för att dekorera väggar. Placera en tapet inackorderad på den absoluta toppen. Lägg mattor och marmor bord med en lampa. Om det inte finns någon garderob i foajén skapa en plats för gäster att lagra ytterkläder med en lekfullt dekorerad rad pinnar hängde på väggen.
2.
Använd färg för att skapa separata utrymmen . I ett etage hem rummen är ofta indelade i korta trappor. Alla rum får inte märkas av genom formella dörrar. Skapa utrymmen med Paint. Ange matsalen genom att måla två väggar i ett hörn en färg som kontrasterar med de andra färgerna i området. Placera en kina skåp i ett hörn. Hänga gardiner och bilder med anknytning till mat.
3.
Använd mattor för att hjälpa ena utrymmen. I ett etage hem rum kan leda in i varandra och gästerna kanske inte är medvetna om det. Detta kan kännas skärande visuellt. Hjälp förena det utrymme genom att använda samma matta i hemmet. En neutral färg som beige eller vita fungerar bra. Undvik mönstrade mattor som de kan skapa en obehaglig känsla av yrsel.
4.
Showcase husets bästa egenskaperna. Om hemmet har stora fönster och en fin utsikt hålla utrymmet runt fönstren nakna. Låt fönstren hållas ett rum brännpunkt. Om huset har en eldstad köpa en spiselkransen att bättre utnyttja den.
5.
Var uppmärksam på trappan. Många delade nivå hem har flera trappor. Ignorera inte dessa utrymmen. Trapphus bör vara tillräckligt upplysta. Överväga att placera liten touch lampor på väggar som kan slås på och av som du går från en plats till en annan. Kommissionen dekorativa lister att dekorera trappan räls och visuellt intresse för hemmet.

Annan artikel

 • hur man målar panel som det är bedrövad
 • hur man kan jämföra akustisk kakel
 • hur att ordna små familjerum
 • hur man utformar ett hus för en öken
 • hur du utformar ditt sovrum som ett hotell
 • hur man installerar kvarts plattor golv
 • måla idéer för en avkopplande sovrum
 • hur man får rynkor av området mattor över matta
 • Felsökning rörelsestyrning yttre strålkastare
 • hur man hänga konst metalltråd
 •